Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 50 . bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Asla Vazgeçmem 50 . bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen dizi Asla Vazgeçmem'de bu hafta neler yaşanacak? Merak edilen tüm soruların yanıtları ve Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Asla Vazgeçmem 50 . bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Başrollerinde güzel oyuncu Amine Gülşe ve yakışıklı isim Tolgahan Sayışmanın rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı dizi Asla Vazgeçmem'in 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Asla Vazgeçmem Perşembe akşamları saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanıyor...

ASLA VAZGEÇMEM 50. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İclal’in müzayedede Nur’a kurduğu tuzak meyvesini verecek, Yiğit ve Nur bir kez daha şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir.

Yağmur ve Emin’in ilişkisi, bu konuda farklı düşünen Cahit ve Elmas arasında büyük bir probleme neden olacaktır. Müzayededeki olaylar Nur’un Yiğit ile arasını açmış, ancak iş anlamında ona fayda sağlamıştır. Nur’un popüleritesi artmaktadır. Yiğit ile ilişkisini sorgulamaya başlayan Nur, Yiğit’in bir helikopter kazası geçirdiğini öğrendiğinde, aşklarının herşeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayacaktır.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Nur’un bunu niye yaptığını anlamadığı gibi, bu olayı kendisi ile değil de Fatih ile paylaşmış olması öfkesini katlamaktadır. Yağmur’un eski erkek arkadaşını polise teslim eden Cahit, işi başarmanın gururunu yaşarken, Yağmur olayın böyle kolay kapanmayacağının farkındadır.

ASLA VAZGEÇMEM 49. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir. Ve tabii hemen bir tuzak hazırlığına girişir. Yiğit, Nur’un konuşma taleplerini sürekli geri çevirdiği gibi onun Kozan şirketindeki işine de son verir. İclal’in kendi tasarımıyla katıldığı bir müzayedede Nur’u düşüreceği tuzak ve buna Yiğit’in şahit olması üçlü arasındaki gerilimi arttıracaktır.
ASLA VAZGEÇMEM KÜNYE
Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”
Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.
Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...
Yapım: GOLD FİLM
Yapımcı: FARUK TURGUT
Yönetmen: AYSUN AKYÜZ MEHDİABBAS
Senaryo: SIRMA YANIK, MELİS CİVELEK

Haberin Devamı