Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 25. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisi yine oldukça olaylı bir bölüm ile ekranlarımıza geliyor. Konakta işler bir hayli karışıyor. Bir yandan Pembe’nin çıkışları bir yandan da Fatma’nın hamileliği konakta huzurun bozulacağının bir işareti oluyor. Aşk ve Mavi dizisinin 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü ve 25. Bölüm fragmanı ile ilgili en özel ve en önemli detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk ve Mavi 25. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinde Fatma’nın hamile olduğu anlaşılmıştı. Dizinin yeni bölümünde şimdi de bu bebeğin Cemal’den olduğu ortaya çıkıyor. Acaba bu durum konakta nasıl bir karışıklık yaratacak.

Aşk ve Mavi Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm Dizilerin Fragmanları İçin TIKLAYINIZ!

Öte yandan Pembe de konağın gelini olduktan sonra artık dişlerini göstermeye başlıyor. Konakta akşam yemeğinde masaya kurulan Pembe, annesi ve teyzesi hizmet ederken onlara herkesin içinde artık onların hizmet etmeyeceklerini ve herkes gibi gelip o masada yemek yiyeceklerini söylüyor. Bu durum İsmet ve Pembe evliliğini en başından beri istemeyen Refika’yı çok sinirlendiriyor ve şaşkına çeviriyor ancak Ali de Pembe’ye arka çıkıyor.

Özellikle Pembe, ablasının bu hamleyi daha önce yapmamış olmasından dolayı onu suçluyor. Ancak Mavi, en başından beri annelerinin o evde hizmetçilik yapmamaları gerektiğini söylüyor. Nihayetinde olaya son noktayı da Ali koyuyor. Ancak Refika, gelinlerinin bu kadar baskın olmasına ve artık sözünü eskisi kadar kimseye geçirememesine nasıl bir cevap verecek, merakla bekleniyor. Bakalım Refika’nın bundan sonraki hamleleri neler olacak?

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Birgül konak içinde mücevher hırsızlığından suçlanıyor. Birgül gerçekten hırsızlık yapmış olabilir mi? Eğer Birgül suçsuzsa acaba bu olayda kendisini temize çıkartabilecek bir yol bulabilecek mi?

Aşk ve Mavi 25. Bölümü ile 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında olacak.

Aşk ve Mavi Dizisinin 24. Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanmış olan bölümü 24. Bölümünde Mavi nihayet iyileşmişti. Ancak hem Ali hem de konaktaki herkes Mavi’nin iyileştikten sonra o konakta yaşamaya devam edip etmeyeceğini merak ediyordu.

Bir diğer yandan çok önemli bir gelişme olarak Pembe ile İsmet kimseye haber vermeden gizli bir şekilde nikah kıymışlardı. Bu haber hem Pembe’nin annesi hem de İsmet’in annesi için adeta şok edici bir haber olmuştu. Hatta Refika gerekirse Pembe’nin emellerine ulaşamaması için İsmet’i mirastan men edebileceklerini bile dile getirmişti. Sonrasında zaten Göreçkiler, İsmet ile Pembe’yi konaktan hemen kovmuşlardı.

Haberin Devamı

Öte yandan Ali, Mavi’ye sürekli olarak çeşitli jestler yapıyordu. Bu durum bunları gören Safiye’yi bir hayli kıskandırmıştı. Hatta Safiye Ali’nin Mavi’ye yapmış olduğu jestleri Cemal’den de beklemeye başlamıştı. Ayrıca dizinin son yayınlanan bölümünde Fatma merdivenlerden düştüğünde panik içinde “bebeğim” demişti. Böylece Fatma’nın hamile olduğu anlaşılmıştı. Ancak Fatma, kimden hamile kalmıştı?