Gazete Vatan Logo

En güzel Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı'nda bir araya gelemedeğiniz akrabalarınıza, dostlarınıza ve tüm sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel bayram mesajları.Kurban Bayramı'na özel mesajlar.

En önemli ibadetlerimizden biri olan kurban kesmenin gereklerini yerine getirdiğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nda sevdiklerimizin de bayramını kutlamak ve en güzel sözlerle onlara sürpriz yapmak bizleri mutlu eder.

Özellikle buluşamadığımız, bir araya gelemediğimiz dostlarımız ve arkadaşlarımızın bayramlarını kutlamak için anlamlı ve duyulmamış mesajlar bularak onlara göndermek isteriz.

Kurban Bayramı'nda tüm sevdiklerinizle bir araya gelmeniz, ulaşamadıklarınıza güzel bir mesajla kutlama ve tebriklerinizi iletmeniz için sizlere bayram mesajlarından bir derleme hazıladık.

İşte Kurban Bayramı için en güzel mesajlar:

*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun..

*Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice günlere..

*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun..

Haberin Devamı

*Bereketiyle gelen Kurban Bayramı sana ve sevdiklerine bol bol huzur, mutluluk ve dirlik getirsin. Tüm güzellikler evine dolsun.

*Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

*Güzel yarınların başlangıcı olan bugün, bütün dualarımızın kabul olmasını diler nefsimizin güçlenmesini, yüreğimizin bedenimize ilham vermesini temenni ederim.

*Benim hayatımda nehirler vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim hayatımda sevdiklerim vardır bayramları ayrı geçirince üzüldüğüm. En kısa zamanda görüşmek üzere..

*Varlığı ebedi olan, Merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun.

Haberin Devamı

*Hayırlara vesile olmasını dilediğimiz zamanlardan birini daha yaşıyoruz. Bugün berhudar olma günüdür. Bizleri yaratan Allah’a binlerce kez şükürler olsun.

*Tasalar sevince, hüzünler neşeye dönüşüyor. En güzel anıları birlikte paylaşabileceğimiz zamanlara..

*Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

*Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun.

*İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

*Ellerimi kaldırıp dua ediyorum. Bir bayram daha hep beraberiz. Gönüllerin bir olduğu bugün Rabbimiz bizleri sevdiklerimizden ve doğru yoldan ayırmasın.

*En kısa zamanda bereketli sofralarda görüşmek dileğiyle. Bugününün sevinç içinde geçmesini temenni eder, hayırlara vesile olmasını arzu ederim.