Gazete Vatan Logo

Bodrum’daki lüks evler iki referansla satılacak

Varyap, Bodrum’da geliştirdiği Elements Yalıkavak projesiyle ‘exclusive gayrimenkul’e girdi. Referansla satış yapacak markanın Miami, Cannes gibi şehirlere de taşınması hedefleniyor

Bodrum’daki lüks evler iki referansla satılacak

VARYAP Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleri hayata geçiren Varyap, son olarak Bodrum’da Varyap Elements Yalıkavak projesini geliştirdi. Exclusive gayrimenkul zincirleri sınıfında dünya markası olmayı hedefleyen Varyap, Bodrum’dan sonra yurtdışında Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller’de olmayı planlıyor. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, “Uluslararası exclusive gayrimenkul projeleri arasında yer alacak kalıcı bir marka hedefiyle çıktığımız bu yolda, Bodrum’dan sonra Latin Amerika, Akdeniz, Hint Okyanusu, Uzak Doğu’da belirlediğimiz 4 destinasyonla ilerlemeyi planlıyoruz. Planlar arasında Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller de bulunuyor” dedi.

Bodrum’dan başladı

Erdinç Varlıbaş, dünya çapında popüler turistik destinasyonlarda, exclusive gayrimenkul zincirleri sınıfında kalıcı bir Türk markası yaratmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: “Bunun ilk adımını Bodrum’da atıyoruz. Bodrum bugün dünyaca ünlü, harcama gücü yüksek seçkin ziyaretçilerin geldiği ve yılın 12 ayı canlı olan bir cazibe merkezine halinde. Bodrum’un popülaritesini daha da güçlendirecek bir proje geliştirdik. Kaliforniya mimarisinden esinlendiğimiz Varyap Elements Yalıkavak bulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet çok özel malikaneden oluşuyor. 34 dönümlük arazi üzerinde yer alan 24 malikaneden oluşan projemiz doğa ile iç içe bir konseptte, doğaya mümkün olduğunca az müdahale edecek şekilde tasarlandı.”

Haberin Devamı

Varyap Elements Yalıkavak’taki malikaneler 460 ile 900 metrekare arasında 5 farklı tipten oluşurken projedeki fiyatlar ise 1.5 milyon euro ile 3.5 milyon euro arasında değişiyor.

2 referans isteniyor

Varyap Elements Yalıkavak’ta üst düzey otel hizmetlerinin tamamının verileceğini anlatan Varlıbaş, dünyada önde gelen projelerde yaygın olan, Türkiye’de ilk defa Varyap tarafından uygulanacak olan referanslı misafir uygulamasıyla, ev sahibi olmak isteyen müşterilerin sitedeki en az 2 kişinin onayını alması gerekeceğini belirtti.

Tropik plajı olacak

VARYAP Elements Yalıkavak bünyesinde yer alacak profesyonel concierge ve housekeeping hizmeti yıl boyunca kesintisiz olarak sunulacak. Yalıkavak’taki Tilkicik koyuna hakim bir tepede yer alan Varyap Elements’in evlere 2 dakika mesafede özel bir tropik plajı olacak. İskelede bekleyecek yatlar yalnızca Varyap Elements Yalıkavak sakinlere hizmet edecek.

Haberin Devamı