Gazete Vatan Logo

Acun Ilıcalı en iyileri Survivor'da buluşturacak

Acun Ilıcalı, şubat ayında yapmayı planladığı Survivor için şimdiden harekete geçti. "Best of Survivor" için kolları sıvayan Acun Ilıcalı yarışmaya iz bırakan isimlerle görüşmeye başladı.

Acun Ilıcalı, şubat ayında yapmayı planladığı Survivor için şimdiden harekete geçti.
Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun Ilıcalı, bu zamana kadar daha önceki Survivor yarışmalarında yer alan en iyiler ve en çok iz bırakan isimleri bir araya getirmek için kolları sıvadı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki en iyilerin yer alacağı bu projede Nihat Doğan ile Pascal Nouma’ya da teklif götürüldü. Daha önce aynı projede yer alan Doğan ile Nouma’ın kavgası günlerce konuşulmuştu.

İddiaya göre Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Pascal Nouma’nın ise düşünme aşamasında olduğu belirtildi. Bu proje üzerinde çalışmalar sürerken, isimlerin kimler olduğu önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.Yarışmada Ilıcalı’nın mahkemelik olduğu Derya Büyükuncu ve Merve Büyüksaraç ise yer almayacak.

"Best of Survivor" için kolları sıvayan Acun Ilıcalı yarışmaya iz bırakan isimlerle görüşmeye başladı. Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Pascal Nouma düşünmek için zaman istedi.

TV8'in yeni patronu Acun ılıcalı, Şubat ayında yapmayı planladığı Survivor için şimdiden harekete geçti.Ilıcalı, bu zamana kadar daha önceki Survivor yarışmalarında yer alan en iyiler ve en çok iz bırakan izimleri bir araya getirmek için kolları sıvadı.

Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki en iyilerin yer alacağı bu projede Nihat Doğan ile Pascal Nouma'ya da teklif götürüldü.Daha önce aynı projede yer alan Doğan ile Nouma'ın kavgası günlerce konuşulmuştu. İddiaya göre Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Nouma ise düşünme aşamasında.

Bu proje üzerinde çalışmalar sürerken, isimlerin kimler olduğu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.Yarışmada Ilıcalı'nın mahkemelik olduğu Derya Büyükuncu ve Merve Büyüksaraç yer almayacak.

Haberin Devamı