Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar dizisi son bölüm sonrası 437. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olarak Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin dün akşam 436. bölümü ekranlara geldi. Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Tüm gelişmeler haberimizde!

Arka Sokaklar dizisi son bölüm sonrası 437. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar, her bölüm işlediği yeni konular ve olaylar ile izleyicisi bir an bile sıkmayan, kurgusu son derece başarılı, kaliteli ve başarılı bir aile dizisi olarak ekranlarımız aracılığı ile evlerimize konuk oluyor.

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Peki, Arka Sokaklar’ın son bölümünde neler yaşandı?

Arka Sokakların 31 Mart 2017 tarihli yayınlanan 435. bölümünde dizinin ana kahramanlarından ve herkes tarafından sevilen kahraman polis memuru Mesut vurularak hastaneye kaldırılmıştı. Yaşam mücadelesine devam eden Mesut’un durumu çok ciddidir. Çünkü çatışma sırasında yara aldığı bölge karaciğerine büyük zarar vermiştir ve yaşaması deyim yerinde ise pamuk ipliğine bağlıdır. Mesut’a acilen uygun bir donör bulunmaz ise hayatını kaybedecektir. Birçok örnek arasından sadece Tunç’un karaciğeri Mesut ile uyumlu olur ve operasyona başlamak için hazırlıklara girişilir.

Bir de bilindiği üzere dizinin kötü karakteri Gümüş var, Gümüş de Mesut’un ölmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Hatta ameliyathaneye bile girmeyi başaran Gümüş, bakalım bu sefer Mesut’u öldürebilecek mi? Bir yandan da Mesut’dan habersizce evlenen kızı Zeliş, babası tarafından büyük tepki ile karşılaşmaktadır. Evliliği ve ailesi arasında kalan Zeliş’i nasıl bir gelecek bekliyor?

Haberin Devamı

Yeni fragmanda bizleri neler bekliyor?

İzlediğiniz üzre son bölümde Gümüş ameliyathaneye kadar sızmayı başarmıştı. Hatta silahını Mesut’un kafasına dayarken bölüm bitmişti. Peki yeni bölümde bu emeline ulaşabilecek mi Gümüş? Yoksa Son anda birisi mi yetişecek Mesut’a? İşte tam da bu son ihtimal yaşanır. Alınan istihbarat sonucu bir operasyon ile Mesut son anda kurtarılır. Fakat bir sorun vardır. Baygın numarası yapan Gümüş bir şekilde hastaneden kaçmayı başarır. Ve ameliyat daha da fazla zaman kaybetmeden başlar. İyi haber ise ameliyat başarılı geçer ve Mesut’da Tunç’da gözlerini açar.

Peki yeni evli çiftimizin son durumu nasıl? Babasından gizlice evlenen Zeliş, Alphan ile nerede kalacaktır. Şimdilik arkadaşlarının yanında kalan çiftimiz ne zamana kadar bu şekilde evlilik ilerletebilecektir? Alphan’ın tekrar uyuşturucu kullandığını öğrenen Zeliş aldığı boşanma kararı sonrası tekrar babası ile eskisi gibi olabilecek midir?

Haberin Devamı

Gümüş’ün saklandığı yeri öğrenen Rıza Baba ve ekibi ise Mesut’un intikam hissine karşı nasıl bir tutum içinde olacak? Hepsi ve daha fazlası için Arka Sokakları sakın kaçırmayın. Arka Sokaklar her Cuma akşamı KanalD’de.