Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 491. yeni bölümde ekip Mesut'un başına ödül koyan çetenin peşinde!

Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Arka Sokaklar'da bu hafta ekip Mesut'un başına para ödülü koyan çetenin peşine düşer. Hakan ve Aylin ekibi bu kadar telaştan uzaklaştıracak güzel bir haberi vardır. Peki Arka Sokaklar 491. yeni bölümde Mesut'un başına ödül koyan ekip ele geçirilebilecek mi?

Arka Sokaklar 491. yeni bölümde ekip Mesut'un başına ödül koyan çetenin peşinde!

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmeleri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Mesut'un başına ödül konulur. Ekip bu durumu tesadüf eseri öğrenecektir. Aylin ve Hakan ekibe verecekleri sürpriz ile herkesi mutlu etmeyi başaracaktır.

ARKA SOKAKLAR 491. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mesut, peşine takılan iki saldırganı takip eder ve sıkıştırır. Adamların telefonunda gelen mesajı bulur. Mesut’u öldüren kişiye yüklü miktarda para ödülü verilecektir. Mesut, Halis’i bir yere çağırır ve tartışır. Bu esnada üzerine verici yerleştirir. Halis’in Altan’la yaptığı konuşmayı duyar. Sevkiyatı yapılacak uyuşturucuların başında bekleyecektir. Mesut Halis’i takibe başlar.

ARKA SOKAKLAR 491. BÖLÜM FRAGMANI

Tekin aldığı reklam tekliflerini kutlamak için ailesini, Metin’in çalıştığı restorana yemeğe çıkarır. Aylin ve Hakan’ın da harika bir sürprizi vardır. Hakan, baba olacağını coşkulu bir şekilde herkese açıklar.

Haberin Devamı

Selin ve Mesut baş başa konuşup, sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Selin beklediği evlenme teklifi gelecek midir?

ARKA SOKAKLAR 491. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Bir turist, iki kişi tarafından saldırıya uğrar. Polislerimiz olaya el koyar. Bilgisayarındaki bir programla, yer tespiti yaparlar. Eve gittiklerinde yaşlı bir nine karşılarına çıkar. Kimse ondan şüphelenmez. Oysa ki gerçek çok farklıdır..