Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 439. bölümünde Zeliş kurtulacak mı?

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 439. bölümüyle ekranlarda olacak. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde kaçırılan Zeliş kurtarılabilecek mi? Diğer yandan Pınar ile Ali'nin boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor. İşte Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Arka Sokaklar 439. bölümünde Zeliş kurtulacak mı?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da yine heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Arka Sokaklar'ın 439. yeni bölümünde Ali kendini Pınar'a affettirebilecek mi? Muhabirlik yaparken kaçırılan Zeliş ekip tarafından kurtarılabilecek mi? Merak edilen tüm soruların cevapları bu akşam Arka Sokaklar dizisinde olacak.

Arka Sokaklar Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm Dizilerin Fragmanları İçin TIKLAYINIZ!

Acaba Pınar gerçekten de Ali’den boşanacak mı?

Öte yandan yeni muhabirliğe başlamış olan Zeliş de önemli ve çok zor bir haberin peşinde. Tam da haber ile uğraşırken Zeliş rehin alınıyor. Hatta bu zor durum içerisinde bile Zeliş, canlı yayına ve habere devam ediyor. Haber yayınlandığında Çoban ailesi de elbette bunu izliyor ve büyük bir panik yaşıyor. O yüzden herkes Zeliş’i bulabilmek adına anında harekete geçiyorlar.

Acaba ekip Zeliş’i sağ salim kurtarabilecek mi?

Bir diğer taraftan ekibin yine elinde çok zorlu görev var. Ekip yeniden adaleti sağlamak adına oldukça uğraşmalı bir görevin içine atılıyor. Bu görevde ekibi yine çatışma bekliyor.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi heyecan dolu 439. Bölümü ile 28 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

Arka Sokaklar Dizisinin 438. Bölümünde Neler Olmuştu?

Arka Sokaklar dizisinin 438. Bölümünde Ali, hiçbir suçu yokken kurtardığı Buse’nin adeta oyununa gelmişti.

Buse’nin ihbarı ile çökertilen fuhuş şebekesi, şikayetçi olan kişinin Buse olduğunu öğrenmişti. Bu yüzden şebeke öncelikli olarak Buse’yi ortadan kaldırmak istiyordu. Buse’yi öldürmek isteyen bu adamı Ali yakalamıştı ve Buse’nin bir kez daha hayatını kurtarmıştı. Buse Ali’nin sürekli olarak ona yardım etmesinden dolayı Ali’ye yoğun ve saplantı derecesinde bir hayranlık beslemeye başlamıştı. Sonrasında Ali’yi gözüne kestiren Buse, bir oyun hazırlayarak Ali’yi öpmüş ve tüm bunları da kayıt altına almıştı. Ardından bu Buse’nin Ali’yi öptüğü görüntüler bir şekilde Pınar’ın eline ulaşmıştı. Bu raddeden sonra Pınar tüm gemileri yakmış ve Ali’den boşanma eşiğine gelmişti.

Diğer taraftan Selin’in koruyucu annesi olduğu Sevgi de bir kadının kaçırılması ile ilgili esrarengiz bir olaya şahit olmuştu. Ancak Sevgi, maskeli kişilerin dışında yalnızca bir kişinin yüzünü tam olarak görebilmişti.

Haberin Devamı

Tabii dizinin bir önceki bölümünde Hüsnü Çoban’ın oğulları Metin ile Tekin de yine boş durmamıştı. Yolda yerde baygın bir şekilde yatan bir adamı gören iki kardeşi bu adamı alıp eve götürmüştü. Adam hafızasını kaybetmişti. Ancak adam eve yerleştikten sonra olaylar iyice farklı bir hal almıştı.