Gazete Vatan Logo

Arınç'tan CHP'li vekil hakkında şok taciz iddiası!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin İskenderun ilçesinde düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Arınç, Meclis’te şu anda binden fazla fezlekenin, dokunulmazlık dosyasının bulunduğunu açıklayarak sözlerine söyle devam etti “Hele hele CHP'li milletvekillerin içerisinde bir tanesi var ki kendisinin yüzü kızarmıyor da ben dosyayı okuduğum zaman kıpkırmızı olmuştum. Cinsel tacizden dolayı bir CHP milletvekilinin de dosyası var” dedi.

Arınç , mecliste şu anda binden fazla fezlekenin, dokunulmazlık dosyasının bulunduğunu bildiren Arınç, bunların büyük bir kısmının BDP'li milletvekillerine ait olduğunu 95'inin de CHP'li milletvekillerine ait olduğunu söyledi.

CHP'li milletvekillerinin dokunulmazlık dosyaları içerisinde 11 tanesinin şu anda Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na ait olduğunu ve bunun 11'inin de dolandırıcılıktan olduğunu ifade eden Arınç, şunları kaydetti:

'CİNSEL TACİZDEN DOLAYI BİR CHP'Lİ VEKİLİN DOSYASI VAR'

"Kılıçdaroğlu'nun 7 tane fezlekesi bulunuyor. Hele hele CHP'li milletvekilleri içerisinde bir tanesi var ki kendisinin yüzü kızarmıyor da ben dosyayı okuduğum zaman kıpkırmızı olmuştum. Cinsel tacizden dolayı bir CHP milletvekilinin de dosyası var.

'VAY IRZ DÜŞMANI' DESEM HOŞLARINA GİDER MİYDİ?'

Allah saklasın Kılıçdaroğlu'nun yerinde ben olsaydım ve bu insanları her gördüğümde 'vay ırz düşmanı' diye bağırsaydım, hoşlarına gider miydi Bunların bir kısmı resmi evrakta sahtekarlıktan, bir kısmı hilekarlıktan, bir kısmı soruşturmanın gizliliğini ihlalden, bir kısmı başka sahtecilikten, hileli iflastan, dolandırıcılıktan hakkında dosyası olan CHP milletvekilleri var. Peki onları her gördüğümde her kürsüye çıktığımda 'vay sahtekar' diye bağırsam hoşlarına gider miydi Benim Başbakanım hakkında daha bir iddianamenin 'i'si bile yok. Ama onlar hakkında iddianame, fezleke var. Ben buna rağmen yargılanmadıkları, mahkumiyet giymedikleri için o insanlara bu sıfatları söylemem doğru değil, yakışık almaz. On defa hak ediyorlar ama hukuk kuralı böyle. Çünkü bu adam yargılanmadı henüz, Belki beraat edecek, belki hüküm giyecek. Sen ne hakla belediyeciliği, yarın hükümet olduğunda şunu da yapacağım demiyorsun. Ağzını açıyorsun lağım çukuru gibi hakaret üstüne hakaret okuyorsun. Yazık, böyle bir siyasetçi, genel başkan, böyle milletin başında hakaretler, küfürlerle siyaset yapmak olmaz."

Ne kadar yüksek oy alırlarsa hükümetlerinin ve Başbakanın itibarının o kadar güçlendirilmiş olacağını ifade eden Arınç, meydanın bunlara bırakılmaması gerektiğini, AK Parti giderse kim gelecek sorusunun cevabını herkesin vermesi ve bu memleketin ne hale geleceğini herkesin düşünmesini gerektiğini anlattı.

'İKİNCİ BİR BAYRAĞA, DEVLETE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK'

"Çok şükür paramız var. Hesaplı kullanıyoruz. Kayıp kaçak yok. Size hizmet olarak döndürüyoruz. En güzel hastaneleri yaptık. Sağlıkta bir problemimiz kalmadı. Eğitim alanında hizmet ettik. Sadece bir bölgede değil, her yerde yapıldı. Türkiye'nin her tarafına havaalanı yapıldı. Barajları, göletleri yaptık. Toplumsal barışı kurduk. Ayrımcılıkları yasakladık. Başörtüsünü özgür bıraktık. Katsayı adaletsizliğin kaldırdık. Doğu ile batı arasındaki kavgayı, Kürt ve Türk çatışmasını, Şii, Sünni, Alevi çatışmasını veya gerici yobaz çatışmasını bitirdik hamdolsun bu ülkede. Hepimiz, aynı milletin evladıyız, vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi seviyoruz ve bunda hiçbir ayrımcılık kabul etmiyoruz. İkinci bir bayrağa, devlete tahammülümüz yok. Bu vatan üzerinde aynı kaderi paylaşan insanlar birbirlerinin kardeşidir dedik ve bunu gerçekleştirdik. Bugüne kadar haksızlık, zulüm nerede varsa hepsini bitirdik. Millet isterse her şey olur dedik. Kanunlar çıkardık, anayasaları değiştirdik. Avrupa Birliği yolunda ilerledik ve hamdolsun Türkiye'nin itibarını dünyada 10 misli, 20 misli artırdık. Çok şükür ekonomimizi düzelttik, milli gelirimiz arttı. Çalışıyoruz. Gece gündüz 24 saat uyumayan bir Başbakanımız var. Türkiye'nin her şeyini düşünüyor, hizmeti, sizi düşünüyor, sizin dualarınızı istiyor ve başarılı oluyor."

Hatay büyükşehir belediye başkan adayı Sadullah Ergin'in de konuşmasının ardından sanatçı Pınar Dilşeker, konser verdi.

Haberin Devamı