Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme tarihleri... 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri...

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de belli oldu. 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte binlerce öğrencinin merak ettiği tüm soruların yanıtları...

AÖF kayıt yenileme tarihleri... 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri...

AÖF güz dönemi final sınavları 13-14 Ocak'ta gerçekleşmiş ve sonuçlar açıklanmıştı. Şimdi ise binlerce aday AÖF bahar dönemi kayıt işlemlerinin ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. İşte AÖf kayıt yenileme tarihleri...

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇTIR?

Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında “Başarı Notu” alt sınırı uygulanır.

“Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30’dur.“Başarı Notu” alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ HAKKINDA

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Final sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de merak ediliyor. Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat'ta başlayacak.

AÖF MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Haberin Devamı