Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri ile ilgili detaylar binlerce aday tarafından merak ediliyor. AÖF'den yapılan açıklamada kayıt yenileme işlemlerinin eylül ayında başlayacağı belirtildi ve tarihler açıklandı. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

AÖF kayıt ve kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde kayıtlarını yenilemek isteyen binlerce öğrenci kayıt tarihleri ile ilgili detayları araştırıyor. AÖF'den yapılan açıklamada kayıt yenileme işlemlerinin 27 Eylül’de başlayacağı bildirildi.

AÖF KAYIT VE KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül tarihinde başlayacak ve 8 Ekim’de sona erecek. Güz dönemi ara sınavı 27-28 Kasım’da, Güz dönemi dönem sonu sınavı ise 8-9 Ocak’ta yapılacak. AÖF, YKS yeni kayıtları 6 Eylül tarihinde başladı ve 10 Eylül’de sona erdi.

Kayıt işlemleri kayıt tarihinin ilk günü saat 09:00’da başlayıp kayıt tarihinin son günü saat 17:00’de sona erecektir. aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ilgili kayıt türünü seçip açıklamalar doğrultusunda başvuru adımlarını tamamlayarak çevrimiçi başvuru işleminizi gerçekleştiriniz. Çevrimiçi başvuru işlemlerinde adayın HES Kodunu girmesi zorunludur.

Haberin Devamı

Yüklenen fotoğrafların adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayacak şekilde, cepheden yüzü açık ve son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir. Açıköğretim Sisteminde kullanılmak üzere yüklenilen fotoğrafın adaya ait olmaması, hatalı geçersiz olması durumunda doğacak olumsuzlukların sorumluluğu adaya aittir.