Kayıt Yenileme

Kayıt Yenileme

Son dakika kayıt yenileme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıt yenileme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıt yenileme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıt Yenileme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıt yenileme gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 kayıt yenileme haberi bulunmuştur. Tüm kayıt yenileme haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Bahar dönemi kayıt yenileme süreci başladı. Yükseköğrenim hedeflerine açık ve esnek bir şekilde ilerlemek isteyen öğrenciler, kayıt yenileme süreciyle birlikte ders seçimlerini yapacak. ATA AÖF kayıt yenilenin nasıl yapılacağı ve kayıt yenileme ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır, ATA AÖF kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
13.02.2024 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı?
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı? AUZEF 2023 – 2024 başvuru ve kayıt işlemleri tarihleri de belli oldu. Buna göre Sınavsız İkinci Üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 7 Ağustos - 7 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak. Ayrıca kayıt yenileme sistemi 27 Eylül - 04 Ekim 2023 saat 23.59’a kadar aktif edilmiştir. Kayıt yenileyen öğrenciler, ders ekle sil ve üstten ders alma işlemini 5-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Söz konusu kayıt işlemleri devam ederken AUZEF muafiyet başvurusu sürecine dair de araştırmalar yoğunlaştı. Peki, AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman?
29.09.2023 Eğitim
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları çevrim içi olarak tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre 28 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen sınavların ardından gözler 4. Dönem sınavların yapılıp yapılmayacağına çevrildi. Peki, Açık Lise AÖL 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
26.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrencileri final sonuçlarının açıklanmasının ardından yaz okulu sürecine dair araştırmalarını hızlandırdı. 3 Temmuz itibarıyla AÖF yaz okulu kayıtları başladı. Peki, AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF yaz okulu kayıt 2023 online mı olacak, AÖF yaz okulunda kaç ders alınır?
4.07.2023 Eğitim
AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihi ne zaman? AUZEF kayıt yenileme uzadı mı, ne zaman bitiyor?
AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihi ne zaman? AUZEF kayıt yenileme uzadı mı, ne zaman bitiyor? AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihleri hakkında araştırmalar devam ediyor. İstanbul Üniversitesi açık öğretim bahar dönemi sınavı öncesi kayıt yenileme süreci de sürüyor. AUZEF yeni bir duyuru yayınladı. 2023 AUZEF bahar dönemi sınavı ne zaman, kayıt yenileme ne zaman bitiyor?
3.04.2023 Eğitim
AÖL 2. dönem sınavları online olacak mı? Açık Lise sınav tarihi belli oldu mu?
AÖL 2. dönem sınavları online olacak mı? Açık Lise sınav tarihi belli oldu mu? Açık lise 2. dönem sınavları online mı olacka sorusunun yanıtı merak ediliyor. AÖL kayıt yenileme işlemlerinin sonu gelmesi nedeniyle öğrencilern gözü kulağı da açık lise sınav tarihlerinde. Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 yılı kayıt yenileme işlemi tamamlandı. Adaylar,"2. dönem sınavları yüz yüze mi, online mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
31.03.2023 Eğitim
AÖL sınavları online mı 2023? 2. dönem AÖL sınavı ne zaman açıklanacak 2023? (AÖL sınav tarihleri 2023)
AÖL sınavları online mı 2023? 2. dönem AÖL sınavı ne zaman açıklanacak 2023? (AÖL sınav tarihleri 2023) AÖL ile eğitim hayatına devam eden öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 3 Nisan’da doluyor. Kayıt yapılmazsa öğrenciler 2. dönem sınavlarına giremeyecek. MEB birinci dönem sınavlarını 9-20 Aralık tarihlerinde online olarak gerçekleştirişti. Öğrenciler AÖL sınav tarihleri ile sınavların nasıl olacağını sorguluyor. Sınavlarda öğrencilere her dersten 20 soru sorulacak, sınav süresi ise 25 dakika olacak. Peki AÖL sınavları online mı, 2. Dönem AÖL sınavı ne zaman yapılacak? İşte AÖL sınav tarihleri hakkında merak edilenler…
30.03.2023 Eğitim
Açık lise kayıtları ertelendi mi, ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman?
Açık lise kayıtları ertelendi mi, ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman? Açık lise (AÖL) kayıtları ne zaman bitecek, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman? Açık öğretim ortaokulu, açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesine kayıt olmak veya kayıt yenilemek isteyen öğrencileri ilgilendiren bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL başta olmak üzere açık öğretim kurumlarında ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini değiştirdi. Peki, açık lise AÖL kayıtları ne zaman bitecek? AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman olacak, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı?
9.02.2023 Eğitim
e-Devlet'te resmen başladı! 28 Şubat'ta sona erecek
e-Devlet'te resmen başladı! 28 Şubat'ta sona erecek Tarım ve Orman Bakanlığı, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) 2023 üretim yılı için başvuruda bulunan çiftçilerin ürün güncelleme taleplerini bugünden itibaren e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi.
1.02.2023 Ekonomi
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne?
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılında hac için ilk defa kayıt yaptıracak veya kayıtlarını güncelleyeceklerin işlemlerini 5-26 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi. 2023 yılında hacca 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişi gidebilecek. Söz konusu açıklamanın ardından kişi başı hac fiyatları için yapılan aramalar arttı. Peki, Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? İşte te hac fiyatları 2023 hakkında merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
Bakanlık duyurdu! Son tarih 31 Aralık
Bakanlık duyurdu! Son tarih 31 Aralık Tarım ve Orman Bakanlığı, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için başvuruların 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacağını açıkladı.
29.12.2022 Ekonomi
MEB duyurdu! AÖL sınav tarihleri belli oldu! 2022 Birinci dönem Açık Öğretim (AÖL) lise sınavları ne zaman?
MEB duyurdu! AÖL sınav tarihleri belli oldu! 2022 Birinci dönem Açık Öğretim (AÖL) lise sınavları ne zaman? Açık öğretim sınav tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem sınavları ile tutuklu ve hükümlü bulunan öğrencilerin sınav tarihlerini duyurdu. Yapılan açıklamada ayrıca, 2022 YKS veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucunda yerleşmiş ancak Açık Öğretim Lisesinden mezun olamamış öürenciler için de ek sınab yapılacağı duyuruldu. Peki, Açık Öğretim (AÖL) lise sınavları ne zaman, hangi tarihte? İşte 2022-2023 1. dönem AÖL sınav tarihleri!
22.11.2022 Eğitim
2023 hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kuraları ne zaman belli olacak?
2023 hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kuraları ne zaman belli olacak? 2023 hac kurası ne zaman? Hac kuraları 2023 takvimi merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen Hac seferleri 2022 yılında yeniden başladı. Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getirmek isteyenler 2023 Haccı için kura takvimini sorguluyor. Önceden ön kayıt yaptırmış, kura sırası bekleyen kişiler sadece kayıt yenileme işlemi yapacak. Peki, 2023 hac kuraları ne zaman çekilecek?
16.11.2022 Gündem
2022 AÖF kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme ne zaman son?  AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır?
2022 AÖF kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme ne zaman son? AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi duyurdu! Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin süresinin uzatıldığını duyurdu. Peki, AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır? İşte kayıt yenileme işlemleri, öğrenci kılavuzu ve Anadolu Üniversitesi AÖF giriş ekranı!
18.10.2022 Eğitim
AÖL sınavları ne zaman, Açık Öğretim Lise sınavları online mı? MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2022 - 2023 sınav tarihleri ne?
AÖL sınavları ne zaman, Açık Öğretim Lise sınavları online mı? MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2022 - 2023 sınav tarihleri ne? Açık Lise Sınavları ne zaman, Açık Lise Sınavları online mı olacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi AÖL sınav tarihleri için araştırmalar hızlandı. 1.Dönem AÖL sınavları tarihleri dışında, online olup olmadığı da sorgulanıyor. Öte yandan Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 Ağustos'ta başlamış olup 14 Ekim'de sona erecek. Peki, AÖL sınavları ne zaman, online mı?
10.10.2022 Eğitim
AÖF kayıt yenileme ücreti ve tarihleri! 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak, ücretleri ne kadar?
AÖF kayıt yenileme ücreti ve tarihleri! 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak, ücretleri ne kadar? AÖF kayıt yenileme ekranı erişime açıldı. 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır, ücreti ne kadar, son gün ne zaman? sorularına yanıt aranmaya başlandı. 3 Ekim 2022 Pazartesi günü itibarıyla başlayan AÖF kayıt yenileme işlemleri, belirlenen ücretin de ödenmesiyle tamamlanacak. İşte AÖF kayıt yenileme ekranı ve ders seçimi…
3.10.2022 Eğitim
AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) duyurdu! AÖF 2022-2023 yılı kayıt yenileme işlemleri için tarih belli oldu. AÖF kayıt yenileme işlemi yapacak öğrenciler tarihleri araştırıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF katkı payı ödemeleri ne kadar, hangi bankadan yapılacak? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
19.09.2022 Eğitim
Açık lise kayıtları yenileme ne zaman? Açık öğretim kayıtları ne zaman?
Açık lise kayıtları yenileme ne zaman? Açık öğretim kayıtları ne zaman? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme tarihleri merak ediliyor. 2022-2023 Eğitim yılı Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Peki, Açık lise kayıtları yenileme ne zaman? Açık öğretim kayıtları ne zaman? İşte detaylar…
14.09.2022 Eğitim
AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri!
AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri! Liseyi açıktan tamamlamak isteyen binlerce aday Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimini araştırıyor. MEB duyurdu! AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu. 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağı araştırılıyor. Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri!
8.09.2022 Eğitim
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi!
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi! Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt tarihleri liseyi açıktan tamamlamak isteyenler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Öğrenci ve AÖL’ye kayıt yaptıracak öğrencilerin gözü MEB tarafından açıklanacak kayıt takvimine çevrildi. Peki, Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi!
21.08.2022 Eğitim
Üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili emsal karar! En yüksek zam miktarı belli oldu
Üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili emsal karar! En yüksek zam miktarı belli oldu Öğrenci milyonları ilgilendiriyor. Özel üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili son dakika kararı. Özel üniversitelerin yaptığı yüzde 200'e varan zamlar mahkemeye taşındı. Bakırköy 6. Tüketici Mahkemesi tarafından alınan emsal niteliğinde karar ile Beylikdüzü'nde bulunan özel üniversitenin en fazla yüzde 79.60 zam yapabileceği belirtildi. Avukat Murat Bostan, "İhtiyati tedbir kararını mahkemeye kabul ettirdik. Şimdilik yüzde 79.60 olarak talebimizi kabul ettirdik. Fakat biz bununla da yetinmeyeceğiz. Yüzde 5-10 gibi okullarında taahhüt ettiği oranlar üzerinden esas davamızı açacağız" dedi.
20.08.2022 Eğitim
2022-2023 üniversite harç ücretleri ne kadar? Üniversite harçları ne zaman yatacak 2022, harç ücretleri kalktı mı?
2022-2023 üniversite harç ücretleri ne kadar? Üniversite harçları ne zaman yatacak 2022, harç ücretleri kalktı mı? Üniversite kayıt tarihleri araştırması devam ederken, üniversite harç ücretlerine yönelik sorgulamalar da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre üniversite öğrenim ücreti katkı paylarına bu yıl itibarıyla zam yapıldı. Üniversitelerin birinci öğretim programlarına kaydolan öğrenciler 2012'den beri harçlardan muaf tutulurken, ikinci öğretim ve uzaktan eğitim programlarında eğitim alan öğrenciler harç ödemeye devam ediyor. Peki, 2022-2023 üniversite harç ücretleri ne kadar? Üniversite harçları ne zaman yatacak 2022? İşte 2022-2023 üniversite harç ücretleri...
19.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kayıt Yenileme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıt yenileme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.