Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 25 Eylül'de başladı ve 5 Ekim'e kadar devam edecek. Peki AÖF kayıt yenilemesi nereden ve nasıl yapılır? Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme süreci hakkında merak edilenler...

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenileme işlemleri "aof.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden kolayca yapılabiliyor. 5 Ekim tarihine kadar uzatılan AÖF kayıt yenilemesi nasıl yapılır?

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

AÖF kayıt yenileme süreci başladı. 25 Eylül'de başlayan kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de sona erecek. Adaylar kayıt yenileme sürecinde sisteme giriş yaparak ilk önce ders seçiminde bulunabilecekler. Artık AÖF öğrencileri ders seçimlerini kendileri yapacak. 45 krediyi aşmamak şartıyla üst sınıflardan ders almak da mümkün.

Ders seçim işlemini yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşebilmesi için bankaya kayıt yenileme ücretini ödemesi gerekiyor. Banka ücretleri ATM'lerden yatırılabildiği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri ise devam ediyor. Son kayıt tarihi 5 Ekim. İkinci üniversite okumak isteyen mezun ya da üniversite okuyan adaylar AÖF ikinci üniversiteye sınavsız geçiş sağlayabiliyor.

Haberin Devamı