Gazete Vatan Logo

Antalya'da feci olay!

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus asıllı eşi 37 yaşındaki Anna Gül'ü pompalı tüfekle, 13 ve 15 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu zehirleyerek öldürdü, ardından tüfekle intihar etti.

Antalya'da feci olay!

Antalya'nın Aksu ilçesinde iki çocuğu ve Rus uyruklu eşini öldüren kişi, daha sonra intihar etti.

Solak Mahallesi'nde fidan yetiştiriciliği yapan Muammer G. (60), özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yaptığı öğrenilen Rus uyruklu eşi Anna G'yi (37) evlerinde saat 13:30'da pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 155 Polis İhbar hattını arayan Muammer G, çocukları ve eşini öldürdüğünü bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Anna G. ile 11 yaşındaki oğlu Victor G, 15 yaşındaki kızı Leyla G. ile Muammer G'yi ölü buldu. Muammer G'nin eşini vurduğu tüfekle intihar ettiği tespit edildi.

Polis olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, çocukların dün akşam saatlerinde zehirlenerek, kadının ise tüfekle başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cesetler, incelemenin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Çocukların nasıl zehirlendiklerinin otopsi sonrası belirleneceği ifade edildi.

Muammer G'nin, dün akşam eşi ile çocuklarını öldürdükten sonra gece boyunca cesetlerin başında beklediği ve sabah saatlerinde polisi aradıktan sonra yaşamına son verdiği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Solaklar Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin yaklaşık 10 gün önce olayın yaşandığı eve taşındıklarını ve bu nedenle tanımadıklarını söyledi.

Demir, ailenin baktığı 8 köpek ve tavukları almaları için Aksu Belediyesi ile irtibata geçtiklerini bildirdi.

Çocuklardan geriye bisikletleri kaldı

Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından evi ve bahçeyi mühürledi. Evin bahçesinde çocuklardan geriye bisikletleri ve evin duvarlarına yaptıkları kedi resimleri kaldı. Bahçesinde Rusça bazı yazılar da bulunan evin giriş kapısının önünde yer alan ve içerisinde tarım ilaçları olan dolabın da kapısının açık olması dikkati çekti.

Öte yandan, Muammer G'nin üzerinde eşinin Rusya'daki akrabalarının telefon numaraları ve çocuklarının TC kimlik numaraları ile veda ifadelerinin bulunduğu bir not bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı