Gazete Vatan Logo

Anne dizisi yayın hayatına başlıyor?

Merakla beklenen Anne dizisi bu akşam Star TV'de başlıyor. İzleyenlere duygusal anlar yaşatacak konusu ile Anne dizisi "anne" kavramına hissettirerek değiniyor. Anne ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda...

Anne dizisi yayın hayatına başlıyor?

Anne dizisi için müjdeli haber geldi. Anne 25 Ekim Salı günü Star'da başlıyor. "Anne" kavramı üzerine ilginç ve duygusal konular içerecek olan anne dizisi bu akşam itiariyle her Salı Star TV ekranlarında olacak.

Star Tv’nin yeni yayın dönemi dizisi “Anne” de başrolleri paylaşan Vahide Perçin ve Cansu Dere’ye , çocuk oyuncu Beren Gökyıldız da katıldı.Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı olan dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. ‘Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan yeni dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.

ANNE 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ANNE 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ANNE 1. BÖLÜM 3. FRAGMAN

ANNE 1. BÖLÜM 4. FRAGMAN

ANNE'DE 3 KÜŞAK BİR ARADA
Star TV’nin yeni yayın dönemi dizisi “Anne” de başrolleri paylaşan Vahide Perçin ve Cansu Dere’ye , çocuk oyuncu Beren Gökyıldız da katıldı.
Vahide Perçin , Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandırıyor. Dizi; ‘’anne’’ kavramını derinlemesine işleyerek, bu sene izleyenleri kendine bağlayacak gibi görünüyor.
Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı olan dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. ‘Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan yeni dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİNİN KONUSU

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.

Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.

Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.

Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.

Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

Yayın Günü: 25 Ekim Salı

Yayın Saati: 20.00