Gazete Vatan Logo

Anne dizisi final yaptı! Cengiz öldü mü?

Anne dizisi final bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Anne 33. son bölümünde yaşananlara daha fazla dayanamayan Şule Cengiz'i vurdu. Peki Cengiz öldü mü, dizi mutlu sonla mı bitti? İşte Anne dizisinde yaşananlar...

Anne dizisi final yaptı! Cengiz öldü mü?

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı Anne dizisi dün akşam ekranlara veda etti. Anne'nin finali nasıl oldu, Zeynep ve Melek Cengiz'den tamamen kurtuldu mu?

ANNE FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

ANNE FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Cengiz ile Şule yüzleşiyor

Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu olur. Cengiz’i karşısına alıp yüzleşir. Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekten masum mudur yoksa bir katil mi?

Cengiz, Turna’nın mirasının peşinde

Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları, Şule’nin yaşadığı ve yaşattığı hayalkırıklıkları birikir birikir… ve “artık yeter” denecek yerde hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Şüphesiz bu olaydan herkes kendine düşen payı alır.

Haberin Devamı

Kimi kazanır kimi kaybeder… Kimi huzura kavuşur kimi sevdiğine… Kimi her şeyden vazgeçer… Kiminden herkes her şey vazgeçer.