Gazete Vatan Logo
Magazin Altın Küre’Ye ‘La La Land’ damgası

Altın Küre’Ye ‘La La Land’ damgası

Altın Küre’Ye ‘La La Land’ damgası

Her yıl Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından verilen ve Oscar’ın habercisi olarak kabul edilen Golden Globe (Altın Küre) ödülleri sahiplerini buldu. Beverly Hills’de 74. Altın Küre ödüllerine, 7 dalda ödül kazanan, başrollerini Emma Stone ve Ryan Gosling’in paylaştığı müzikal yapım ‘La La Land’ damgasını vurdu. Yapım, En İyi Film (Müzikal/Komedi), En İyi Erkek Oyuncu (Ryan Gosling), En İyi Kadın Oyuncu (Emma Stone), En İyi Senaryo ve Yönetmen (Damien Chazelle), En İyi Film Müziği, En İyi Orijinal Şarkı (City of Stars) ödüllerine layık görüldü.

O geri döndü!

Eşi Angelina Jolie ile ayrılık aşamasında olan Brad Pitt, ödül törenine tek başına katıldı. Sahibi olduğu Plan B yapım şirketinin ‘Moonlight’ adlı filmini sunan Pitt, seyircilerin alkışlarıyla büyük destek gördü.

Hollywood’un en sevilen aktörlerinden Andrew Garfield ve Ryan Reynolds’un kameralara yansıyan ‘dudaktan öpücük’ anları gecenin en çok konuşulan olaylarındandı.

Reality şov yıldızı Kardashian/Jenner ailesinin en küçük ve popüler üyelerinden Kendall ile Kylie Jenner, törenin after partisinde giydikleri cesur kıyafetlerle göz kamaştırdılar.

Haberin Devamı