Gazete Vatan Logo

Akdoğan: Terörün amacı Türkiye'nin önünü kesmek

BAŞBAKAN Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Terörün anası PKK'dır. DHKP-C, DAİŞ, İŞİD gibi terör örgütlerinin hepsinin amacı aynıdır. Terörün amacı Türkiye'nin önünü kesmektir. Türkiye'de kardeşlik oldukça, normal hayat devam ettiği sürece terör örgütleri amaçlarına ulaşamayacaklardır" dedi.

Akdoğan: Terörün amacı Türkiye'nin önünü kesmek

Yalçın Akdoğan, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 355 yataklı devlet hastanesi açılışı ve Gökpınar Barajı'nın temel atma törenine katıldı. Akdoğan, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve bazı milletvekilleri çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuştu. Konuşmasına, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara Tren Garı'nda meydana gelen ve 99 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınayarak başlayan Akdoğan, “Terör örgütlerinin hepsi aynı amaca hizmet etmektedir. Terörün amacı Türkiye'nin önünü kesmektir. Ama biz Türkiye'de kardeşliğimizi artırarak, normal hayatın akışını sağlayarak devam ettiğimiz sürece terör örgütler amaçlarına ulaşamayacaktır. PKK terör örgütlerinin anasıdır. PKK, DHKP-C, DAİŞ, İŞİD bunların hepsi vahşi, eli kanlı terör örgütleridir. Bunlar insanlık düşmanıdır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, temel atma ve açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte yeni hastanede bazı hastaları ziyaret ederek yöneticilerden bilgi aldı.