Gazete Vatan Logo

ABD’ye tek bir rimeli bile gönderiyor

Genç girişimci Serdar Güvenkaya, yurt dışında yaşayanların e-ticaret yoluyla Türkiye’den alışveriş yapmasını kolaylaştıran yepyeni bir iş modeline imza attı.

ABD’ye tek bir rimeli bile gönderiyor

Genç girişimci Serdar Güvenkaya, yurt dışında yaşayanların e-ticaret yoluyla Türkiye’den alışveriş yapmasını kolaylaştıran yepyeni bir iş modeline imza attı. Güvenkaya’nın geliştirdiği Yollando.com, yurt dışında yaşayanlara Türkiye’den alışverişi en kolay, hızlı ve en ucuz şekilde gerçekleştirme olanağı sağlıyor.

Üyelik ve adres yeterli

Yollando.com aracılığıyla yapılan online alışverişlerde, ürünlerin yurt dışına transfer maliyeti yüzde 80’e varan oranlarda düşüyor. Siparişler Avrupa ülkelerindeki müşterilere ortalama 1 günde, diğer bölgelere ise 1 ila 3 günde ekspres teslim ediliyor. Türkiye’den alışverişi kolaylaştıran Yollando.com ile Türkiye’nin ihracatına ve büyümesine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Güvenkaya, şöyle konuştu: “Yollando.com, aynı zamanda perakende markalarının satışlarını destekleyici bir iş modeli. Türk markalarının yurt dışı satışlarının artmasına katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Artık bireysel müşterilerimiz Türkiye’den sadece bir tişört ya da bir kot pantolon siparişi bile verebilir hale geldi. Şimdilik en uzak pazarımız olan ABD’den bir adet rimel sipariş eden müşterilerimiz bile oluyor. Siparişleri hızlı, güvenilir ve hesaplı bir şekilde ulaştırıyoruz.”

Haberin Devamı

Yollando.com hizmetinden faydalanmak için yapılması gereken tek şey; siteye üye olarak Türkiye’de bir adres sahibi olmak.