Gazete Vatan Logo

5 Nisan Star TV yayın akışında neler var?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden biri olan Kara Sevda’nın 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta diziye giren Gizem Karaca’nın hayat verdiği komiser ile birlikte değişiklikler yaşayan dizi kaldığı yerden heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Yeni bölüm fragmanında Kemal’e işkence ediliyor. İşkence karşısında daha fazla dayanamayan Kemal, Asu’yu öldürdüğünü söylüyor. Peki 63. Bölümde dizi takipçilerini neler bekliyor?

5 Nisan Star TV yayın akışında neler var?

Sevilen Dizi Kara Sevda’nın yeni bölümüne ait fragmanda Kemal ve Emir kavgaya tutuşuyor. Her seferinde Emir’e karşı üstünlük sağlamayı başaran Kemal, “Asu’ya bir şey yapmadım. Asu’ya zarar vermedim ben. Sırf beni hapse atabilmek için Asu’nun katilini serbest mi bırakacaksın?” diye soru soruyor. Emir’in ise buna cevabı, “Seni hapse attıracağımı kim söyledi?” şeklinde oluyor. 63. Bölüme ait fragmanın bir sonraki sahnesinde ise Kemal’i işkence edilirken görüyoruz. Kemal konuşsun diye sayısız işkence yapılıyor. Daha sonra ise işkencelere daha fazla katlanamayan Kemal, “İtiraf edeceğim… Asu’yu öldürdüğümü itiraf edeceğim.” Diyor. Bu sırada Kemal’in itirafı için bir kameranın bekletildiği de gözlere çarpıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kara Sevda’nın 63. Bölümüne ait 2. Fragmanda ise Nihan ve Kemal’in hastanede olduğu görülüyor. Daha sonra polis tarafından fark edilen ikili kaçmaya başlıyor. Bu sırada izleyiciye tebessüm ettiren sahneler yaşanırken, Nihan ve Kemal polisten asansöre binerek kurtuluyor. Asansör ise ameliyathaneye gidiyor. Hasta bakıcı ile anlaşan Kemal, Nihan’ı sedyeye yatırıp hasta bakıcı rolüne giriyor ve yeni bölüme ait fragman da bu şekilde sona eriyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asu'nun odasında bulunan korkunç izler ve deliller Asu'nun öldürüldüğünü gösterirken, polisler cesedini bulmak için harekete geçer. Kemal ve Nihan, bu cinayet soruşturmasını incelemek için görevlendirilen Komiser Mercan'la bu sırada tanışır. Mercan, bu tanışıklığın Kemal ve Nihan'la daha uzun karşılaşmalar içereceğini ima ederken, Nihan, Mercan'ın Kemal'e tavırlarından ilk andan rahatsız olur. Kemal'in ise huzursuz olduğu kimsenin bilmediği başka bir gerçek vardır: Asu'yu son gören kendisidir.

Asu'nun ölümünde baş düşmanının parmağı olduğunu düşünen Emir, hem kendisini annesinin gözünde aklamak, hem de Kemal'den sonsuza kadar kurtulmak için gerçeğin peşine düşer. Kemal ise üstündeki şüphelerin izinden giderek olayı çözmeye çalışırken, Mercan'ın yakın markajından kurtulamaz. Tabii ki Mercan da Nihan'ın yakın markajından kurtulamayacaktır.

Haberin Devamı

Öte yandan Asu'nun Ozan cinayetindeki rolüyle ilgili gerçekleri bilen tek insan olan Gürcan'dan kötü haber gelir. Umutların tükendiği anda, Ozan'a yapılacak otopsiyle ilgili gerekli izin çıkar.

Zeynep ve Hakan nikah tarihi alır. Zeynep, bu kararını son kez Emir'e bildirmek için karşısına çıktığında Emir'den beklemediği bir restle karşılaşır.

Kemal'in etrafı Asu'nun cinayetiyle sarıldığında kurtuluşu için tek bir yol vardır. O yolun önündeki en büyük engel ise Emir Kozcuoğlu'dur.