Gazete Vatan Logo

3 Mayıs Çarşamba TRT 1 yayın akışı

TRT 1’in tarih ile yoğurulmuş dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul yayın akışında Çarşamba akşamları yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümüm bu hafta yayınlanacak. İzlenme rekorları kıran dizinin 86. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ural’ın saldırıya geçmesi ile ortalık karışıyor.

3 Mayıs Çarşamba TRT 1 yayın akışı

Diriliş Ertuğrul dizisinin 86. Bölümüne ait fragman yayınlandı. Geçen hafta yayınlanmayan yeni bölümü bu hafta yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde ortalık karışacak gibi görünüyor. Hem kadrosu hem de görüntüler açısından çok ses getiren dizi ayrıca izlenme rekorları kırıyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ural, obanın ele geçirilmesi ile Halime Hatun’un ve Hayme Ana’nın öldürülmesi için emir verir. Bu herkesi şaşırtır. Hayme Ana ise “Oğlun nerde? Gelsin de kurtarsın seni.” Diyen Ural’a “Şehadet bizim için şereftir.” Diyerek cevap verir.

Bir önceki bölümde intikam yeminleri ile yola çıkan Ertuğrul ise emeline ulaşır. Doğan’ı öldürüp Dündar’ı esir alan Ural ve Vasilius, onarı darmadağın ederek Dündar’ı kurtarır ve Doğan’ın intikamını alır.

Ural’ın yaptığı baskından sonra Hayme Ana, Helena ve Halime esir alınır. Dündan ve Doğan’ın intikamını almak için giden Ertuğrul Bey ve Aliyar Bey ise bunu haber aldıktan sonra hemen geri dönüyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Baskın Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha ekleyerek Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolunda tuzağa düşürürler. Bundan sonra Doğan’ı öldürüp Dündar’ı da esir alırlar ve kendi yerlerine götürürler. Doğan’ın ölümü ise obada büyük etki yaratmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek Dündar’ı kurtarabilmek için Doğan’ın intikamını alabilmek için Aliyar ile birlikte yola çıkmıştır.

İlk olarak Nikea’dan gelen birlikte basılmıştır. Sonra da Karacahisar Kalesine kılık değiştirilerek girilmiştir. Her yanını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar Kalesinde çetin bir savaşın ortasında kalmıştır.

Diğer bir tarafta ise Vasilius, Helena ile İmparatorun davet etmesinin üzerine düğün gerçekleştirebilmek için Nikea’ya doğru yola koyulmuştur. Helena ise yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da bu haberi Ertuğrul’a iletmiştir. Helena’nın kurtarılması için de Ertuğrul, Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu görev Bamsı için bir fırsattır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 3 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında!

Haberin Devamı