Gazete Vatan Logo

28 Mayıs İBB Boğaz Köprülerinde trafik durumu canlı!

İBB trafik durumu uygulaması sayesinde şehirdeki trafik akışını canlı takip edebilirsiniz. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak bizi stresli seyahatlerden kurtarır. İBB trafik durumu canlı takip işlemlerinin detayları haberimizde!

28 Mayıs İBB Boğaz Köprülerinde trafik durumu canlı!

Her geçen yıl içerisinde gelişim içinde olan ülkemizde sorunlar da artış göstermeye başlamıştır. Ülkemizdeki büyük şehirlerin en büyük sorunlarından bir tanesi de trafik sorunudur. Artık neredeyse herkesin kendisine ait bir araçları vardır. En azından bir ailede bir araç bulunmaktadır. Bireyler de toplu taşıma araçları yerine kendisinin bulunduğu araçları ile trafiğe çıkarlar ve ülkemizde trafik sorunu bu şekilde artar. Büyük şehirlerde bu sorun daha da fazla bir şekilde bulunmaktadır. İstanbul’da yaşayanlar en çok bu sorundan dolayı yakınırlar. Ülkemizin en büyük şehri olan İstanbul’a da trafik sorunu en büyük sorunlardan biri haline gelmiştir. İstanbul’da trafiğin yoğun olmasının sebeplerinden bir tanesi de çok göç alıyor olmasıdır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul’un ülkemizin en büyük şehir olması ve de iş imkanının diğer şehirlere göre bira daha fala olmasının insanlar açısından daha da çekici kılmaktadır. Bu neden ile de İstanbul şehri diğer şehirlere göre daha da göç almaktadır. İstanbul Büyük Şehir tarafından hazırlanmış ve de hizmete sunulmuş olan bir uygulama vardır bu uygulama İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) trafik durum haritasıdır. İBB tarafından yürütülmekte olan bu uygulama sistemi vatandaşlara çok faydalı ve başarılı bir şekilde sunulmaktadır. Bu uygulama ile vatandaşlar köprü durumunu, yol durumunu ve tünel durumlarını çok kolay bir şekilde takip ederler. Sisteme giriş yaptığınız zaman ziyaretçi defteri, İBB cep, yoğunluk haritası, çağrı merkezi, trafik kulübü ve güzergah planlama gibi başlıklara bakarak işlem yapmak istediğiniz bütün başlıklar mevcut bir şekilde seçmeniz mümkün olacaktır. Vatandaşların genel olarak kullanmış oldukları yol durumu yoğunluk haritası ile sizler de İBB trafik durumunu gözlemleyerek trafik güzergahınızı rahat bir şekilde ayarlamanı mümkün olacaktır. İBB trafik durum haritası trafik ölçüm sistemleri ile trafik kontrol merkezlerine iletilmiş olan anlık trafik yoğunlukları verileri, meteoroloji gözlem sensörlerinden ve de otomatik yollardan alınmakta olan ve diğer birimlerden alınmış olan yol ağları üzerinde bulunan alt yapı çalışmalarını kolay bir şekilde görmeniz mümkün olacaktır. Sistem üzerinde bulunmakta olan harita web aracılığı ile vatandaşlar için alternatif olan güzergaha yönlendirilmelerini ve konforlu bir şekilde seyahat planlamasını sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde İstanbul’da yaşamakta olan kişiler bir rahata ermişlerdir. İBB yol trafik haritası sayesinde vatandaşlar gidecekleri olan güzergahı yoğunluk haritasına göre planlarlar 1 saatlik yolu belki de yarıya düşürerek gitmeyi planladıkları yerlere hızla ulaşabilirler. İBB yol trafik uygulaması için de radyo da bulunmaktadır. Haberleri dinleyerek seyahat edebilirsiniz. Dilerseniz İBB trafik durum haritasını telefonunuza indirebilirsiniz. Android telefonlarınıza play store üzerinden indirmeniz mümkün olacaktır. İndirmiş olduğunu İBB trafik durumunu çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Çekilme olan İstanbul trafiğini İBB trafik haritası ile kolay bir hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı