Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Terazi Burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Terazi Burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Terazi Burcu

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Jüpiter’le Satürn elele vererek kozmik bir güç oluşturuyorlar. Maddi konularda istediğiniz desteği verecekler. İşinizin genişlemesi veya beklediğiniz tekliflerin gelmesi aklınızı karışacak.

Şans sizden yana

Parasal konularda, istediğiniz yönde bir rota tutturuyorsunuz. Şans ve yükseliş sizden yana. 11 Ekim’den sonra Jüpiter madde ve finans evinize geçiyor. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Satürn yakın ilişkilerinizi kardeş ve kan bağı olduğunuz kişileri testten geçirecekler.

TERAZİ KADINI AŞK

Haberin Devamı

Siz, aslında kendinize aşıksınız ve yaşamınız boyunca size benzeyen kişileri arar durursunuz. Evlilikten evliliğe kolay geçişler yapabilirken, boşanmayı da alışkanlık haline getirebilirsiniz. Sonuç, siz evlilik için doğmuşsunuz. Sizinle yaşam gerçekten zevklidir. Yaşamı uyumlu geçirmek için uğraşan yapınızla her zaman gözde olmaya devam edeceksiniz. Evlenir evlenmez çocuk doğuracak ve onlarla ömür boyu arkadaş kalmayı başaracaksınız. 2017 yılında romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arkadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bulunduğunuz alanlarda birçok kişinin gözleri üzerinizde olacak.

TERAZİ ERKEĞİ AŞK

Her şeyin yolunda gittiğini anladığınız zaman huzura kavuşursunuz. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazsınız. Doğru partneri bulduğunuz anda yaşamın tadını istediğiniz gibi çıkarırsınız. Bir Terazi erkeği her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Vefasızlıkla suçlansalar bile aşkın değerini bilecek kadar sağ duyuya da sahipsiniz. Bu yıl ilişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Eşiniz ve sevgilinize daha çok vakit ayıracak ve aşkınızı özel yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl geri plana çekilerek, önemli projelere yoğunlaşmanız ve kendinizi daha üstün başarılara ayırmanız gerekecek. Artık kayda değer başarılar peşindesiniz ve bu özelliğinizi önemli anlamda gerçekleştireceksiniz.

SAĞLIK

Sağlığınız biraz hassas olacak. Yaşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecek. Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecek. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacak. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz.

BAŞARI RENGİNİZ:

Uçuk pembe, hava mavisi, kemik rengi

AŞK RENGİNİZ:

Kahverengi, gri, beyaz

SAĞLIK RENGİNİZ:

Uçuk sarı, mavi