Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Boğa Burcu...

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Boğa Burcu...

Jüpiter, 11 Ekim 2017 yılına kadar çalışma ve sağlık evinizde kalacak. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Yıl boyunca Satürn sekizinci evinizde ilerleyecek, miras ve geçmişten size verilmesi gereken maddi kazançları belirleyecek. Kazançlarınızı dengelemeye çalışacaksınız.

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Boğa Burcu...

3 tutulma var

Bu yıl da, hırslı ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Para, başkalarının size yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek. Para gezegeniniz Merkür yıl içinde burçları dolaşırken değişik konularda size şans kapılarını açacak. Mart ve Nisan ayları enerjinizi destekleyen olumlu gezegen hareketlerini getirecek. Mars’dan önemli destek alacaksınız. Bir Boğa olarak hayatınızı kendiniz planlamak istersiniz. 2017 yılında aile evinizde ve mesleki evinizde 3 tutulma yaşayacaksınız. Ailenizden kopmanız gerekebilir. Bazı değerlerinizi yeniden gözden geçirmek ve bağlarınızı denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Derin hislerinizle yüzleşeceksiniz. Yenilikler istiyor ve başaramıyorsanız, Şubat ayında Balık burcunda gerçekleşen bir tutulma ile cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız.

BOĞA KADINI AŞK:

Siz Boğa kadınları çok güçlü bir fiziksel yapıya sahip olduğunuz için, aşkta da aşırılıklara kaçabilirsiniz. Bu yıl arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizde her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. 1-15 Ocak tarihlerinde yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek biri kafanızı karıştıracak ve eski aşkınızla yeni aşk arasında kalabilirsiniz. 30 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde tatillerde karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz fakat bu dönem ailenizin sorumluluğu da üzerinizde olacak.

Haberin Devamı

BOĞA ERKEĞİ AŞK:

Ciddi ve sakin yapınız sizi iyi bir aile reisi olmaya aday yapar. Son derece sabırlı, pratik ve çözümleyici yapınızla tercih edilen bir kişi olmanız sizin için kaçınılmazdır. 21 Ocak21 Mart döneminde seminer ve eğitim kurumlarında yaşantınızın en büyük aşkına rastlayabilirsiniz. 16-24 Nisan tarihlerinde aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle başbaşa kalmak yerine, sosyal aktivitelere beraberce katılmaya teklif etmelisiniz. Mayıs döneminde ilişkinizin sizi yıprattığını düşünüyorsanız, partneriniz sürpriz bir evlilik kararı ile karşınıza çıkabilir. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. Haziran döneminde, isteklerini yeniden gözden geçireceksiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde eşinizle ilgili duygularınız ve kızgınlıklarınız ön plana çıkacak. 16 Kasım’dan sonra eşinizle veya partnerinizle aranızdaki buzların çözüldüğünü göreceksiniz. Kalbi boş olanlar için tutku ve aşk dolu bir dönem olacak. 16 Aralık’tan sonra aşkınızla güç birliği içine gireceksiniz.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

7 Ocak-7 Mart döneminde iş durumunuz yükselecek. Fakat yeni bir yere ihtiyacınız olacak. 8-23 Ocak döneminde çocuklarınız ve sosyal yaşamınızla ilgili harcamalarınız olacak. Ayrıca eşiniz ve partneriniz de gelirleriniz konusunda size destek verecek. Şubat döneminde, her türlü alışverişinizi ertelemekte yarar var. 26 Mayıs18 Haziran döneminde yeni girişimlerden kaçınmalı, eski alacak ve borçlarınızla ilgilenmelisiniz. 14-22 Haziran dönemlerinde farklı maddi yardımlara hazır olmalısınız. 27 Kasım- 11 Aralık döneminde dikkatli olmalısınız. Aniden gelişen ve hesapta olmayan ödemeleriniz yüzünden bunalabilirsiniz.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Sağlığınızla ilgili önemli bir değişim görülmüyor. Yıl boyunca kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız. 8-16 Aralık tarihlerinde doğa ve meditasyon size iyi gelecektir. Ormanlık ve yeşillik yerlere yürüyüşler yapmalısınız.

BAŞARI RENGİNİZ:

Mavi, sarı, kahverengi

AŞK RENGİNİZ:

Parlak turuncu, pas sarısı, gece mavisi

SAĞLIK RENGİNİZ:

Uçuk mavi, beyaz