Gazete Vatan Logo

2 milyon dolarlık yüz

Genç ve çekici görünmek için tam 7 kez yüzüne estetik ameliyatı yaptırdı

Amerikalı dolar milyarderi Aleks Wildenstein'in eski eşi Jocelyn, genç ve güzel görünmek amacıyla yüzüne, 7 kez estetik ameliyatı yaptırdı. 2 milyon dolar harcadığı estetik operasyonları sonucunda bu hale geldi. Eşi yüzünün bu halini görünce, evlilik de bitti.

62 yaşındaki Jocelyn Wildenstein, Hollywood sosyetesinin tanınmış simalarından biri. Eşinden boşandıktan sonra yüklü bir tazminata kavuştu. Bir magazin dergisine yaptığı açıklamada "Eşimin kedilere olan tutkusunu bildiğim için, biraz kedi güzelliğine kavuşmak istedim. Estetik operasyonları bu amaçla yaptırdım. Ama o beni takdir edemedi ve evliliğimiz kısa süre sonra bitti" dedi.

2 milyon dolarlık yüzüyle, yüzüne bakılamayacak hale gelen Jocelyn Wildensteyn şimdi modacı sevgilisi Lloyd Klein'le birlikte.

DÜNYADAN KISA KISA...

ÖĞRENCİLERİNE DERSTE GAMALI HAÇ YAPTIRDI

Almanya'nın Bavyera eyaletinin Kulmbach ilçesinde öğrencilerine derste gamalı haç yaptırdığı gerekçesiyle bir öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.Olayın, çocuklarının defterinde gamalı haç çizimlerini gören velilerin şikayeti üzerine ortaya çıktığını bildiren savcılık, öğretmenin din dersinde çocuklardan defterlerine gamalı haç çizmelerini, ayrıca aryen olan ve olmayan insanları boyamalarını istediğini kaydetti.

SARKOZY, DENİZ KORSANLARINA KARŞI

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, denizlerde korsanlara karşı uluslararası seferberlik çağrısı yaptı. Fransız ordusunun, Somalili korsanların 2 Eylülden bu yana rehin tuttuğu 2 Fransız vatandaşını dün gece düzenlediği operasyonla kurtarmasının ardından açıklama yapan Sarkozy, "Son beş ayda korsanlara karşı yapılan bu ikinci operasyonun, Fransa'nın bu alandaki kararlılığını bir kez daha gösterdiğini" belirtti.

OZON TABAKASINDAKİ DELİK GEÇEN YILKİNDEN BÜYÜK

Antarktika üzerinde ozon tabakasındaki delik, bu yıl geçen yılkinden daha büyük biçimde belirdi. BM kuruluşu Dünya Meteoroloji Teşkilatı (WMO), ozon tabakasındaki deliğin, şimdiden 2007'deki boyutlarını aştığını ve birkaç hafta daha büyüyeceğini açıkladı. Antarktika üzerindeki ozon tabakasında her yıl beliren boşluk, normalde yaklaşık Kuzey Amerika boyutlarına kadar genişliyor. Ozon deliği, eylül sonu ya da ekim başında en büyük haline ulaşıyor. Ozon tabakasındaki deliğin, 13 Eylül 2008'de 27 milyon kilometrekare büyüklüğe ulaştığı, geçen sene ise en geniş halinin 25 milyon kilometrekare olduğu belirtiliyor.

DSÖ, AFGANİSTAN'DA AŞI KAMPANYASINI DURDURDU

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afganistan'da yürüttüğü çocuk felci aşısı kampanyasını şiddet eylemleri nedeniyle durdurma kararı aldı. DSÖ sözcüsü Sona Bari, ülkenin güneyinde 5 yaşın altındaki 1,2 milyon çocuğun aşılanmasının hedeflendiği ve 21 Eylülde başlaması planlanan kampanyanın, iki doktorun, düzenlenen intihar saldırısında ölmesinin ardından durdurulduğunu belirtti. Örgüt için çalışan 2 Afgan doktor ve şoförleri, Pakistan sınırı yakınlarında önceki gün düzenlenen intihar saldırısında ölmüştü. Saldırının sorumluluğunu Taliban üstlenmişti.

SOYU 120 MİLYON YIL ÖNCESİNE DAYANAN KARINCA BULUNDU

Alman entomologlar (böcek bilimi uzmanları) Brezilya'da soyu 120 milyon yıl öncesine dayanan karınca türü buldu. Baden-Württenbeng eyaletinde Karlsruhe Doğa Tarihi Müzesinden biyolog Manfred Vernaagh, "26 yıllık meslek hayatımdaki en çarpıcı buluş bu oldu" dedi. Amazon yağmur ormanlarında bulunan ve yaşayan en eski böcek türlerinden biri olan üç milimetre boyundaki karınca, minik eşekarısını andırıyor.

Haberin Devamı