Gazete Vatan Logo

11 Eylül Cuma Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 10 Eylül Cuma günlük burç yorumları…

11 Eylül Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Bugün özel ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar söz konusu olacak. Amacınız gayet yapıcı ve destekleyici bile olsa bundan daha fazlasını bekleyen, sorumluluk yükleyen ilişkiler sebebiyle neşeniz kaçabilir. Fırsat vermeyin.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün evde bazı tamirat işleri çıkabilir. Eğer bu tip keyifsiz işleri ben üstlenmek istemiyorum derseniz ucundan tutan ve size el veren bulmakta zorlanabilirsiniz. Konudan rahatsız olan ve şikayetçi olan da sadece sizsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün sözleriniz diğer insanlar üzerinde istediğiniz etkiyi bırakmayabilir. İyi niyetle yaptığınız bir tespit ağır eleştiri olarak algılanabilir. Olayların, sonuçlarının olumlu taraflarını görmeye çalışın. Kusurlara takılmayın.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün bir ödemeniz ya da birine ileteceğiniz bir para varsa geciktirmemek, ertelememek lehinize olur. Verdiğiniz maddi sözleri yerine getirmeniz gerekecek.Aksi takdirde insanlar üzerinde yarattığınız imaj zedelenebilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün haddinden fazla sorumluluk almış ve asıl yapmak istediklerinizden başka ağır yüklerle boğuşmak zorunda kalmış hissedebilirsiniz kendinizi. Kimsenin size zorla bir görev veremeyeceğini kabul ederseniz işler kolaylaşacak.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün negatif bakış açısını aşmak adına her zamankinden çok çaba göstermeniz gerekecek. Sözleri ilemotivasyonunuzu kıran, üretkenliğinizi azaltan kişilere verilecek en güzel cevap kaldığınız yerden yola azimle devam etmek olur.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi anlaşılmıyor ve dışlanmış hissetme riskiniz var. Geri planda kalmayı tercih ederseniz ışığınızı fark etmeyebilirler. Hem susup hem de neden beni dinlemiyorlar demeyin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

İşlerin yoğunluğu sebebiyle canınız sıkılabilir. Neden bu kadar çok çalışmak zorundayım dememek lazım. Hele ki takdir ile doğru orantılı çalışma temposu bugün size göre değil. Elinden gelenin en iyisi için uğraş diyor gökyüzü.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tanıtım, reklam, pazarlama, yayıncılık, internet, hukuk, eğitim bağlantılı işleriniz zorluklarla mücadele etmeyi gerektirecek. Sorular, engeller beklemediğiniz yerlerden gelecek. Tedbirli olmak kadar sabırlı olmak da şart.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Paylaşımlar ve destek alış verişleri konularında istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Her zaman yanınızda yer alan, daha önce belki de defalarca el verdiğiniz bir dost ile benzer bir mevzu nedeniyle aranıza duvarlar girmesin.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün isteseniz de işbirliğine yatkın olmayacaksınız. Birlikte alınması gereken sorumluluğu paylaşmaya gönüllü olmayan insanlara zorla bir takım görevler verme şansınız yok. Eşitlik ısrarı yerine işin bütününe hizmet edin.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Bugün hız isteğinizi doyurabileceğiniz nitelikte bir gün değil. Hiç bilmediğiniz bir şeyle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz. Bu bile tek başına sizi yavaşlatmaya ve doğal olarak da daha az iş üretmenize neden olabilir.