Gazete Vatan Logo

‘Olan Türk kocalara oldu çok üzgünüm’

Enes Kore medyasına verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Çok kötü hissediyorum. Geçen cumartesi gününden beri gözüme doğru dürüst uyku girmedi. Ağzıma lokma girmedi. İnsanların bakışlarından dışarıya çıkmaya korktum. Telefonlara bakamadım. ‘Parayı vurdu, Türkiye’ye kaçtı’ diye haberler çıktı. O haberleri ağlayarak okudum. Benimle alakalı 8 bin haber yazılmış.

Yazılanlar arasında hakaretler de bulduğu için okumak kolay olmadı. Her okuduğumda nefesim kesildi, nerdeyse delirecektim. Ben 2011 Nisan’da Türkiye’de, Eylül’de ise Kore’de düğün yaptım. Evlenmek kolay değildi. Çok zor bir süreçten sonra ancak evlenebildim. 19 aylık bir erkek çocuğum var. Benim ilk fanım kayınvalidemdir. Her programımı sonuna kadar izler. Eğer delirmemişsem, nasıl evli olduğumu gizleyebilirim ki?

Yemin ediyorum....

Bana bu suçlamaları getiren kızı evlenmeden iki yıl önce tanımıştım. 2009 yılında ilk olarak kişisel sayfamdan karşılıklı mesaj atarak tanıdım. Japonya’da yaşayan Koreli olduğunu söyledi. Yemin ederek konuşuyorum, bu kız ile yüz yüze görüşmüşlüğümüz yok. Yüzünü görmüşlüğüm yok. Bir yıl boyunca karşılıklı mesajlaştık. Bekar olmanın rahatlığı ile o tür mesajlar da aldım, o tür mesajlar da attım. Ben programlara çıkmaya başlayınca, bana kakao talktan ulaştı, ve programın eğlenceli olduğunu söyledi. Sonrasında bana evlendiği mi sorunca ‘Evet’ de dedim. ‘Mutlu yaşamanızı dilerim’ deyince de teşekkür ettim kendisine. Şimdi bana, beni bir kez dahi görmemiş kızlar saldırdı. Kendisini dövdüğümü iddia edenler bile çıktı ortaya. Gerçeği söylemek gerekirse, eğer kendimi öldürürsem, bunlar biraz dahi olsa üzülürler mi acaba diye düşünmedim bile değil. Çok zor günlerdi. Sponsorlar ayaklandı. Tüm programlara ara verildi.

Haberin Devamı