Gazete Vatan Logo

‘Melania’yı çok beğeniyorum’

İtalya’nın eski Cumhurbaşkanı Silvio Berlusconi, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania ile ilgili yaptığı yorumla gaflarına bir yenisini ekledi.

‘Melania’yı çok beğeniyorum’

Villalarında düzenlediği seks partileri ve aşk ilişkileriyle sık sık gündeme gelen İtalya’nın eski Cumhurbaşkanı Silvio Berlusconi, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania ile ilgili yaptığı yorumla gaflarına bir yenisini ekledi. İtalyan televizyon kanalı La7’ye konuşan Berlusconi, kendisine sorulan, “Donald Trump hakkında neleri beğeniyorsunuz?” sorusuna “Eşi Melania’yı beğeniyorum” yanıtını verdi. Geçtiğimiz hafta Forza Italia partisiyle politikaya geri döneceğinin sinyalini veren 80 yaşındaki siyasetçi, “Trump’la benzetilmek beni çok ilgilendirmiyor. Trump hakkında söyleyebileceğim şey Melania hakkında. Onun güzelliği, tarzı ve çekiciliğini beğeniyorum” dedi. Berlusconi, “Onunla henüz tanışmadım ama televizyonda gördüm ve herkes onu seviyor. ABD’deki Demokratlar bile onu eleştirmiyor” yorumunu yaptı.

Berlusconi geçen Mayıs ayında da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un kendisinden 24 yaş büyük olan eşi Brigitte Trogneux ile ilgili “39 yaşında bir Fransa Cumhurbaşkanımız var. Güzel iş tecrübelerine sahip. Hepsinden önemlisi, çocukluğundan bu yana onu kollarına almış güzel bir annesi var” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı