Gazete Vatan Logo

‘Kılıçdaroğlu adamlık nedir bilmediği için...’

MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi: “FETÖ’den şikayetçi değil. Kılıçdaroğlu adamlık nedir bilmediği için HDP ve sözde milliyetçilerle çamura saplanıp patinaja başlıyor”

‘Kılıçdaroğlu adamlık nedir bilmediği için...’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Ordu’da referandum mitingi düzenledi. Kalabalığa “Geçmişte ‘Evet’ dedik, istilacıları durdurduk. Geçmişte ‘Evet’ dedik, devletimizi kurduk. ‘Evet’ dedik, mandacıları kovduk” diyen Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler yöneltti. Bahçeli özetle şunları söyledi:

‘Devleti kaybedebilirdik’

“15 Temmuz’da devletimizi kaybedebilirdik. Milletimizin bin yıllık beraberliği sona erebilirdi. Almanya, FETÖ’cülere yönelik delillerin yetersiz olduğunu yüzsüzce iddia etmektedir. Delil şehitlerimizdir, belge tüm Türkiye’dir. CHP, HDP, PKK, FETÖ itirazlarını yükseltti. Kılıçdaroğlu FETÖ’den şikayetçi değil. 15 Temmuz’dan hiç bahsetmiyor. Kılıçdaroğlu OHAL ilanlarını darbe görüyor.”

‘Kukla gibi oynatıyor’

“Kılıçdaroğlu, Türkiye muhalifleriyle al gülüm ver gülüm içinde. Kılıçdaroğlu, ata et, ite ot vermekle vakit geçirmekte. Yalanlarla oyalanıyor, Türkiye düşmanlarının eline su dökmekle avunuyor. Anlattığını bilmiyor, bildiğini anlatamıyor. MHP’den kopan giden siyasi düşkünlerden medet umuyor, onları kukla gibi oynatıyor. Kılıçdaroğlu adamlık nedir bilmediği için HDP ve sözde milliyetçilerle çamura saplanıp patinaja başlıyor. CHP’nin yeni yancısı, 15 Temmuz’da Başbakan olacağım diye bağıran kaçak ve korkaklar, fitnelerin altında kalacaklardır.”

Haberin Devamı

‘Aynı saftayız’

“Türkiye’nin bu kadar zalim karşısında tek yürek olması mecburiyettir. Biriz, beraberiz, sonuna kadar da zorba ve düşmanlığa karşı aynı saftayız.”

‘Dayatılan yeni Sevr’

“ABD ve Rusya açıkça terör örgütlerinin hamiliğine soyunmuştur. Unutulmasın ki, terör terörle yok edilemez. Yıllardır Ortadoğu’ya demokrasi getireceğiz diyenler kanayan yaranın baş sorumlularıdır. Türkiye’nin durdurulması, oyalanması, içine kıvrılıp buhrana düşmesi kurgulanmıştır. Bunun için teröristler kudurmuş gibi üzerimize salınmaktadır. Şartlar 1919’a benzemektedir. Dayatılan yeni Sevrdir. Desteklenen bir nevi Mondros rezilliğidir. İstenen bağımsızlığımız, varlık haklarımızdır. Türk milletinin şah damarını kesseler rahatlayacaklar. PKK-PYD-YPG’yi muhafaza altına alma emeli güdenlerin hevesleri boşunadır. Bizi kimse sindiremez, bize kimse diş geçiremez.”

Haberin Devamı