Gazete Vatan Logo

'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi!

Merakla beklenen Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi olan 'Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın yeni fragmanında serinin baş karakteri korsan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp'in hiç görünmemesi hayranlarını hem üzdü hem de şaşkınlığa uğrattı.

'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi!

İlk olarak 2002 yılındaki birinci filmde canlandırdığı Jack Sparrow karakteri ile tüm dünyanın sevgisini kazanan Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi 'Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz', Mayıs 2017'de gösterime girecek. 2 gün önce filmin yayınlanan yeni fragmanında ise Depp''in hiç görünmüyor olması serinin ve ünlü aktörün hayranlarını şaşırttı.

SEYİRCİNİN MERAKINI ÇEKMEK İÇİN

Fragmanda yalnızca yanan bir gemi, içinde kılıç dövüşü yapan korsanlar, sisler içinden ortaya çıkan ve Javier Bardem'in canlandırdığı serinin yeni kötü adamı Kaptan Salazar görülüyor. Fragman da Salazar, "Benim için Jack sparrow'u bulun ve ona ölümün onun için geldiğini söyleyin" şeklindeki repliği duyuluyor. Depp'i fragmanda hiç göstermeme kararının arkasında seyircinin ilgisini ve merakını çekmek olduğu düşünülüyor.