Gazete Vatan Logo
Magazin "Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz"

"Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz"

'Eser Yenenler Show', özel bir bölümle TV8 ekranlarına geldi. Son bölümün konukları; başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, oyuncu Demet Özdemir ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu konuk oldu.

"Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz"

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 'EYS'nin 'Doğduğun Ev Kaderindir' konulu özel bölümüne damga vurdu.

Acun Ilıcalı, "TV8'de neden dizi yok?" sorusuna, Eser Yenenler'e takılarak yanıt verdi. "Ben bunu açıklamaya geldim. İnsanlar soruyor; 'TV8'de neden dizi yok?' diye. Sağ olsun Eser'ler dizi yaptı, o günden sonra bizde dizi yoktu."

"Sizden sonra ibre değişti. Mesela geçen sene iki tane tutan dizimiz vardı."

"Sizi dizi benim için çok önemli, ailecek seyrediyoruz. Oradaki mizahı yakalayamadılar. Onu saklıyorum, belki 10 yıl sonra yakalarlar, son umudum o. Gece 3'te, 8.30'da tekrarı var, izleyebilirsiniz."

Acun Ilıcalı'nın çarpıcı açıklamalar sonrası Eser Yenenler, "Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz. Bizim de tek tutmayan işimiz. Neden olmadı anlamadık" ifadelerini kullandı.

Amerika’da ABC Family’de yayınlanan popüler sitcom 'Baby Daddy', Türkiye’de 'Bana Baba Dedi' ismiyle ekranlara gelmişti. 'Bana Baba Dedi'de; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yanı sıra Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan rol almıştı. Beklentileri karşılayamayan yapım, kısa süre sonra ekranlara veda etmişti.

Haberin Devamı