Gazete Vatan Logo

‘En güçlü’ iPad oldu

Apple, yeni 10.5 inç iPad Pro ve yeni 12.9 inç iPad Pro modellerini tanıttı. Apple’ın Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, “Bunlar şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü iPad’ler” dedi

‘En güçlü’ iPad oldu

Apple, ProMotion teknolojisi ile dünyanın en gelişmiş ekranına ve yeni A10X Fusion çip ile yüksek performansa sahip yeni 10.5 inç iPad Pro ve yeni 12.9 inç iPad Pro modellerini geçen hafta tanıttı. Yeni 10.5 inç model, kenar sınırlarını yaklaşık yüzde 40 azaltıyor.

Sonbaharda çıkacak iOS 11’de bulunan yeni Dosyalar uygulaması, özelleştirilebilir Dock, gelişmiş multitasking ve daha derin Apple Pencil entegrasyonu gibi yeni iPad özellikleri ile iPad Pro kullanıcıların daha üretken ve yaratıcı olabilmesini sağlıyor. iPad Pro’nun yeniden tasarlanan dikkat çekici Retina ekranı ProMotion teknolojisine sahip. Bu yeni teknoloji, akıcı kaydırma, daha fazla duyarlılık ve daha akıcı hareket içeriği için 120 Hz’e kadar yenileme hızı sunuyor.

ProMotion farkı

ProMotion teknolojisi ile çok daha duyarlı hale gelen Apple Pencil daha akıcı ve doğal çizimler için 20 milisaniye gecikme ile sektörün en iyisi. Ayrıca, ProMotion ekran kalitesini artırıyor ve ekran yenileme hızını, içerik hareketine uyum sağlayacak şekilde ayarlayarak güç tüketimini de azaltıyor. Apple’ın Ürün Pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, “ProMotion teknolojisiyle dünyanın en gelişmiş ekranlarına, yeni güçlü A10X Fusion çipe ve iPhone 7’nin gelişmiş kamera sistemine sahip bu aygıtlar şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü iPad’ler. Bu yeni iPad Pro modelleri, iOS 11 ile bir araya geldiğinde, kullanıcıların iPad ile yapabildiği şeyler muazzam ölçüde değişecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ay sonunda gelecek

10.5 inç iPad Pro’nun 64 GB Wi-Fi modeli 2 bin 999 TL’den, 64 GB Wi-Fi+Cellular modeli 3 bin 599 TL’den başlayan fiyatlarla; 12.9 inç iPad Pro’nun 64 GB Wi-Fi modeli 3 bin 699 TL’den ve 64 GB Wi-Fi+Cellular modeli 4 bin 299 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Her iki modelin de bu ay sonunda satışa sunulacak.