Gazete Vatan Logo

‘Döndüğümde herkes ölmüştü’

8 kişiyle birlikte öldürülen Tuğba T.’nin annesi Kudret T., “Kapıda kar maskeli birini gördüm. Yusuf T., olduğunu anladım. Polis merkezine koştum ama her şey için çok geçti”

‘Döndüğümde herkes ölmüştü’

Gaziantep’te 8 akrabasıyla birlikte öldürülen Tuğba T.’nin annesi Kudret T., taziyeleri kabul etti ve 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili açıklamada bulundu. Kudret T., “Sokakta bekleyen şalvarlı ve yüzünü kapatmış kar maskeli birini gördüm. Tuğba’nın omzundan tutup konuşmak istediğini söyleyince Yusuf T., olduğunu anladım ve bir anda içim ürperdi. Yusuf T..’ye benimle konuşmasını söyledim. Montunun iç cebinden çıkardığı tabancayla içeriye girdi. Ben de hemen yakınımızdaki Düztepe Polis Merkezine koştum. Geri döndüğümüzde her şey için çok geçti. Kızımı, kardeşimi, yeğenlerimi yerde kanlar içindeydi” dedi.



Yusuf T. ile kızının hastanede tanıştığını ifade eden Kudret T., şöyle devam etti, “Kızımı istemeye geldiklerinde beni kandırmışlar. Yusuf T.’nin üniversite mezunu olduğunu, İstanbul’da bir otelde müdür olarak çalıştığını söylediler. Hiçbiri değildi. Kızımı da kandırmış. Kızıma ilişkisi olduğu bir kadınla olan görüntülerini izletmiş. Kızımı da alıp Gaziantep’e döndük. Kızım, psikolojik tedavi gördü. Sonra kızımı kandırıp tekrar İstanbul’a götürdü. Fransa’ya kaçıracakmış ama uyuşturucudan davası devam ettiği için yurt dışı yasağı varmış.”

Haberin Devamı