Gazete Vatan Logo
Magazin 'Ceyda'yla boşandık hakkını alacak'

'Ceyda'yla boşandık hakkını alacak'

Coşkun Sabah, Ceyda Sabah'la boşanmaktan vazgeçtiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. Ünlü isim, 19 yıllık evliliklerinin bittiğinin altını çizdi.

'Ceyda'yla boşandık hakkını alacak'

Coşkun Sabah, mayıs ayında Ceyda Sabah'tan boşanmıştı. Ceyda Sabah, eski eşi Coşkun Sabah'tan 2 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra iki kızı için aylık 20 bin TL nafaka istemişti. Boşanma kararından sonra çift aynı evde kalmaya devam etmişti. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; sanatçının boşanma kararı alınmasından sonra 15 günlük itiraz hakkını kullandığı ve temyize gittiği iddia edildi.

8 AY ÖNCE İTİRAZ ETMİŞTİM

Coşkun Sabah cephesinden ise bu haberlere yanıt geldi. Ünlü isim, hakkında çıkan iddiaların gerçek olmadığını savundu. Coşkun Sabah, "Evet 8 ay önce itiraz etmiştim ama bir ay sonra dilekçemi geri çektim. Ceyda Hanım'la boşandık ve bütün haklarını geri alacak. Bu haberler yalan" ifadelerini kullandı. Helen ve Rosa adında iki kız çoçuğu bulunan Coşkun Ceyda Sabah çiftinin boşanma konusunda anlaşma sağlayamadıkları için dava süreçleri uzamıştı. (Akşam)