Gazete Vatan Logo

‘Beach’te bornozlu keşif

Göltürkbükü’nde beach basıp ateş eden ve olay sırasında gözetleyicilik yapan saldırganlar dün olay yerindeydi. Tatilciler denize girerken keşfi de izlediler.

‘Beach’te bornozlu keşif

Bodrum Göltürkbükü’nde iki işletmeyi basıp 1 kişiyi öldürdükleri, 4 kişiyi ise yaraladıkları iddiasıyla aranırken Ankara ve Antalya’da yakalanan 3 şüpheli kente getirildi. Cinayet zanlısı D.Ç.’ye, dün sabah olay yerinde keşif yaptırıldı. Adliyeye getirilen D.Ç. girişte, “Ben kimseyi öldürmedim” diye bağırdı.

Jandarmanın takibi sonucu olayın zanlısı D.Ç., Ankara Keçiören’de yakalandı. Olayda gözcülük yaptığı ve ayrıca otomobili kullandığı tespit edilen iki kişi Antalya’da yakalanarak D.Ç. gibi Bodrum’a getirildi. Ayrıca olay anında gözcülük yaptığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan bir kişinin ise Ankara Cezaevi’nde başka bir suçtan tutuklu olduğu belirtildi.

Dün sabah olayın meydana geldiği beach club’a 20 jandarma eşliğinde elleri kelepçeli ve çelik yelek giydirilerek getirilen zanlı D.Ç., soğukkanlı biçimde nereden nasıl geldiğini ve nasıl ateş ettiğini anlattı. Sabah tatilcilerin denize girdiği anda yapılan keşif, beach club’ın bitişinde güneşlenen ve denize giren tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. İfadesinde, olaydan 20-25 gün önce beach cluba eğlenmeye gelen bazı yakınlarının, işletmenin korumalarınca dövüldüğünü belirten D.Ç., “Ağıza alınmayacak küfürler ettiler. Biz ailemize namusumuza söz söyletmeyiz. Bu nedenle korkutmak amacıyla gelmiştim. Ama ben havaya ateş ederken, kimseyi öldürmedim; yaralamadım. Ben ateş ederken birileri daha ateş etti. Amacım sadece korkutmaktı. Ölen gence ben de çok üzüldüm” dediği belirtildi. Keşif yapıldıktan sonra adliyeye sevk edilen D.Ç. ve diğer 2 zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı