Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bayan bacak' lakaplı Serpil Örümcer perişan halde!

'Bayan bacak' lakaplı Serpil Örümcer perişan halde!

Kanal D'de ekranlara gelen 'Renkli Sayfalar' programı, eski şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer'in rutubetten dökülen evini görüntüledi.

'Bayan bacak' lakaplı Serpil Örümcer perişan halde!

1970'li yıllarda bacaklarının güzelliğiyle dikkati çeken ve 'Bayan Bacak' olarak anılan, 1990'larda cilt kanseriyle mücadele eden Serpil Örümcer, bir lokma ekmeğe muhtaç hale geldiklerini açıkladı.

Bir dönemin ünlü pop şarkıcısı Berkant'ın eski eşi Örümcer, yaşadığı hayatı "Rüyamda görsem inanmazdım. Ne oldum deme, ne olacağım de" şeklinde özetledi.

Berkant'tan olan kızı Fulya Akgürken ve onun iki oğluna da bakan Örümcer, "Kiralar çok pahalı, 1 milyarın üstünde. 'Buna da şükür' diyorum. Ben 4 duvar arasında ne yiyip ne içeceğim. Kızımın psikolojik sorunları var. Nafaka da alamıyor. Kimseye avuç açmak istemiyorum. Rezil oldum. Ben utanmıyorum çalışmaktan. Borç içindeyim. Artık utanıyorsun istemeye" ifadelerini kullandı.

Bir dönemin en çok para kazanan ismi olan, şimdi ise 250 liralık doğalgaz parasını bile ödeyemeyecek duruma gelen ünlü isim, "Evde sıcak su yok. Kızım evde montla oturuyor. Bir odayı elektrikli ısıtıcıyla ısıtmaya çalıyıyoruz. Onu da fazla gelmesin diye yakamıyorum" dedi.