Gazete Vatan Logo

Ankara depremi sonrası merak ediliyor! Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım deprem listesi…

Ankara Mamak’ta 3.4 büyüklüğündeki depremin ardından, aktif fay hattı üzerinden yer alan Türkiye’deki son depremleri araştırmaya başladı. Yaşanan deprem korku ve paniğe yol açarken, vatandaşlar Kandilli Rasathanesi tarafından listelenen anlık son depremler listesini sorguladı. Peki, Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu?

Ankara depremi sonrası merak ediliyor! Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım deprem listesi…

Ankara’da deprem vatandaşlar tarafından korkuya neden oldu. 3.4 şiddetindeki depremin ardından son dakik deprem haberleri yakından takip edilmeye başladı. Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı anlık deprem listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. 11 Kasım Türkiye’de meydana gelen günlük son depremler listesi…

Ankara'nın Mamak ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Belediyemize şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmemiştir. Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halindedir" açıklamasında bulundu.

Ankara'nın Mamak ilçesi 3.4 büyüklüğünde depremle sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre saat 13.11'de Mamak'ta 3.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntı, yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu.

Yavaş: Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halinde

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmediğini belirterek, "Mamak merkezli 3.4 büyüklüğünde yaşadığımız deprem için tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyemize şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmemiştir. Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halindedir" dedi.

Haberin Devamı

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN