Gazete Vatan Logo
Magazin 'Allah senin binbir belanı versin'

'Allah senin binbir belanı versin'

Demet Akalın'ı çıldırttılar. Takipçisi Instagram'da; 'Eee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış' deyince Demet Akalın çıldırdı.

'Allah senin binbir belanı versin'

Demet Akalın, Bodrum'da vereceği son konseri Instagram hesabında duyurup paylaşımının altına 'Bugün sezonu kapatıyorum' notunu düştü.

Bir takipçisi Demet Akalın'ın bu paylaşımına "Eee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış" sözleriyle karşılık verdi.

DEMET AKALIN BELA OKUDU

Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi:

"Aslında sana küfür ederdim. Zaten sen de onu bekliyorsun, farkındayım. Seyret bakalım, bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek? Boş yere sevindin. Allah senin gibilerden korusun hepimizi ayy... Allah senin binbir belanı versin tez zamanda"

NE OLMUŞTU?

Popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt üç hafta önce 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsılmıştı. İcra memurları çiftin Beykoz'daki villasına polisle gitmişti, haciz işlemi uygulanmıştı. Okan Kurt ''Dairelerin parasını ödedik. Bize tüm inşaatı devretmek istedi. Onun da parasını verdik ama devretmedi. Osman Görgülü’nün bize borcu var. Borcunu ödememek için böyle oyunlar yapıyor'' demişti.

Haberin Devamı

Demet Akalın Beykoz'da aldığı 18 milyon TL'lik evin borcu için bu yazı çalışarak geçirdi.