Gazete Vatan Logo

Yüzde 12 indirim kampanyası

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim kampanyası düzenlendi.

Geçmişe duyulan özlemi, günümüzün modern olanaklarıyla harmanlayan EVvel İstanbul, ‘‘Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul’da fazlasıyla’’ sloganıyla mahalle hayatına yeni bir kimlik kazandırıyor. Geçmişi, bugünün imkanlarıyla buluşturan bu özel proje Babalar Günü için özel bir fırsat sunuyor. 12 – 22 tarihleri arasında tüm babaları yüzde 12 indirim bekliyor.

Toplam 678 konut

40 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 678 konuttan oluşuyor. Mahalle kültürünü ön plana çıkaran proje 3. Köprüden, 3. Havaalanına, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesi gibi dev projelere ev sahipliği yapan bölgede inşa ediliyor. Üçüncü köprü bağlantı yolunun çok yakınından geçeceği Evvel İstanbul, metro durağına sadece 250 metre uzaklıkta yer alıyor.

İki mahalleden oluşan EVvel İstanbul’da bu iki mahalleyi birbirinden ‘Bizim Sokak’ ayırıyor. Projede yaşayanların adeta buluşma yeri olan Bizim Sokak, aynı zamanda kermes, etkinlik veya panayırların yapılabileceği, el emeği göz nuru ürünlerin sergilenebileceği bir alan olma özelliğini taşıyor.

Haberin Devamı

Dikkat çeken konsept daireler

Bizim Sokak’ın iki mahalleye ayırdığı EVvel İstanbul projesinin sakinleri, Koru Kahve Mahallesi’ndeki mahalle kahvesinde buluşabilecekleri gibi bu mahallede bulunan fitnesscenter, kapalı havuz, seyir kafe, tribünlü çok amaçlı spor sahası ve gezinti alanlarında vakit geçirip, açık hava sinemasında yazın keyfini sürebilecekler.

Projedeki ikinci mahalle olan Koru Çeşmesi Mahallesi de farklı sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Evvel İstanbul sakinleri tıpkı evvelki gibi mahalle çeşmesinden su içebilecek, çardakta dostlarla sohbetin tadını çıkarabilecekler.

EVvel İstanbul’un özenle hazırlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 konsept daireleri de tasarımları ile dikkat çekiyor. Aydınlık ve şık tasarımıyla olduğu kadar fonksiyonelliği ve hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çeken konsept daireler ziyaretçilerini bekliyor