Gazete Vatan Logo

Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak?

Yüz Yüze dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Show TV yayın akışından çıkarılan Yüz Yüze dizisinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Henüz yeni başlayan Yüz Yüze dizisi reyting kurbanı mı oldu? İşte ayrıntılar...

Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak?

Yüz Yüze dizisinin bu akşam yayınlanmayacak olması izleyicilerini şaşırttı. Henüz 2. bölüm izlenen Show TV'nin yeni dizisi Yüz Yüze, yayın akışından kaldırıldı. Dizinin bitip bitmediği merak edilirken kanaldan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

YÜZ YÜZE 3. BÖLÜM FRAGMANI

YÜZ YÜZE DİZİSİNİN 2. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yüz Yüze’nin 2. bölümünde; Cino ve Seliha mahallede artık “yüz yüzedir.” Cino’lar, yaşananlar üstüne mahalleye yeni birinin girmesinden haz etmezler. Zeynep’in Seliha’dan da habersiz yaptığı sürprizle, tayfa ve kızlar arasındaki durumlar daha da karışır. Cino bir yandan da babasının intikamı peşindedir. Kasadan çıkan parmakla ne yapacaklarını düşünürlerken bir taraftan da canlarını sıkan bir iş teklifiyle karşı karşıya kalırlar. İşi konuşmak için Sadık’ın tamirhanesine giden Cino deşifre olacaklarını fark eder ve hemen tayfayı toplar ancak Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle olaylar çığırından çıkar. En yakın arkadaşının katilinin peşinde, gizli görevde bir polis ve babasının intikamı peşinde, işler ters gittiği için suçlu duruma düşmüş bir hırsız… İkisi de birbirinden şüphelenirken yakalanan kim olacak?

Haberin Devamı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz…

YÜZ YÜZE DİZİ KONUSU

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

"Yüz Yüze"nin; yapımını Tims & B, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı dizinin senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın başrol oynadığı “Yüz Yüze”de Sokullu ve Kobal’a; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Yapım: Tims&B

Yapımcı: Timur Savcı, Burak Sağyaşar

Yönetmen: Osman Taşçı

Senaryo: Ethem Özışık