Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete yeni bölümü olay olacak!

Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete star tv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Peki Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte bütün detayları ile birlikte haberimizde yer alıyor...

Yüksek Sosyete yeni bölümü olay olacak!

Yüksek Sosyete yeni bölümü ile çok bomba bir şekilde geliyor. Cansu, Kerem'in yalanlarını öğrenince ne tepki verecek? Yüksek Sosyete'de olaylar iyice karışıyor. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar...

Yapımcılığını Bi Yapım'ın gerçekleştirdiği dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise, Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Yüksek Sosyete yeni bölümü ile Perşembe akşamı saat 20:00'de Star Tv ekranlarında!

YÜKSEK SOSYETE 10. YENİ BÖLÜM 1. TANITIM

Yüksek Sosyete Dizisi 9. bölümde, Kerem’in artık Cansu’ya herşeyi itiraf etmesinin zamanı gelmiştir. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde romantik sahneler ağırlıktaydı. Yüksek Sosyete 9. bölümde Kerem ve Cansu’nun sahneleri son bölüme damga vurdu.

Yüksek Sosyete 9. bölümde, Kerem’in Cansu’ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu’nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya’yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya’ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 10. BÖLÜM 2. TANITIM

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

YÜKSEK SOSYETE'DE İTİRAF ZAMANI!

Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası
Cansu
Hazar Ergüçlü
Kerem
Engin Öztürk
Ece
Meriç Aral
Mert
Ozan Dolunay

Haberin Devamı