Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı.Yüksek Sosyete hayran kitlesini beklenen yakınlaşma ile heyecanlandırdıktan sonra bu hafta da yeni bölüm merak ediliyor.Yüksek Sosyete dizisi aynı günde ve saatinde seyircileri ile buluşmaya devam ediyor.

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yüksek Sosyete dizisi yeni fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete dizisi yapımcılığını Bi Yapım, Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün üstleniyor. Reyting rekorları kırmaya devam eden Yüksek Sosyete, sevenlerini fragmandaki sahnelerle merak ettiriyor ve kafada soru işaretleri bırakıyor. Bütün merak edilenler ve soru işaretlerini cevaplandırmak için Yüksek Sosyete dizisi Perşembe 20.00'de ekran başında sevenleriyle buluşuyor.

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yüksek Sosyete yeni bölümünde Cansu ve Kerem köy evinde telefonsuz kalıp neler yapıyorlar?Annesi kartlarını iptal ettiği için telefonunu satan Cansu, neler yapayacak? Kerem ve Mert yönetim toplantısında neler yaşayacak?

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete'de beklenen yakınlaşma gerçekleşti.

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLA

Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.