Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 16. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yüksek Sosyete'nin 15. son bölümü dün akşam Star TV ekranlarından izleyicilerle buluştu. Yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yüksek Sosyete'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yüksek Sosyete'nin heyecanla beklenen 16. yeni bölümü Perşembe akşamı Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Yüksek Sosyete 16. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından Yüksek Sosyete dün akşam yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Heyecanlı ve bir o kadar da romantik sahnelerin yer aldığı son bölüm izleyicilerden tam not aldı. Yüksek Sosyete'nin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından 16. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Yüksek Sosyete'ye dair merak edilen soruların cevapları bu haberimizde...

YÜKSEK SOSYETE 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Hakkı Ergök ve Aliye Uzunatağan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu Bi Yapım imzalı dizinin kadrosuna, son olarak ‘Tatlı İntikam’ dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Seren Deniz Yalçın dahil oldu. Senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide Seren Deniz Yalçın, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 14.bölümden itibaren kadroda olacak.

YÜKSEK SOSYETE 15. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.

Seren Deniz Yalçın Kimdir?

1993 yılında Ankara’da doğdu. Ailesi ile birlikte Ankara’da yaşamaktadır. 2 kardeşler ve Annesi ile babası Bankacılık sektöründe çalışmaktadır. Liseyi TED Ankara kolejinde okudu. Üniversiteyi Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Deniz Gökçe Kayhan Oyunculuk Eğitimi de almış bulunmaktadır.

Ekranlarda kendisini ilk kez görmemizi sağlayan bir yarışma programı olmuştur. 2014 tarihinde Türkiye’nin en sık izlenen yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına girmiş ve ardından da ekranlarda sorulan soruları cevaplamaya başlamıştır. Bu yarışmada özellikle güzelliği ile ilgi çekmiştir. 2014 tarihindeki bu yarışmanın ardından Unutma Beni ismindeki dizide Ayşegül karakteri ile bir dizi oyuncusu olmuştur. Son olarak Tatlı İntikam Dizisinde Ceyda karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı