Gazete Vatan Logo
Magazin Yılın ihanetinde sular durulmuyor

Yılın ihanetinde sular durulmuyor

Yılın ihanetinde sular durulmuyor

Haftabaşı 1,5 yıllık eşi ünlü oyuncu Sinem Öztürk’ten boşanan iş adamı Gürsel Çatır, sessizliğini bozdu ve duygularını kaleme aldığı yazıda eski eşini sert sözlerle suçladı. ‘Hayat Yolunda’ dizisinin kadrosuna katılan Sinem Öztürk, geçen yıl Gebze Life Port Hotel’de evlendiği iş adamı Gürsel Şatır’dan hafta başında boşandı.

BOŞANMA NEDENİ ALİ SUNAL MI?

Öztürk’ün boşanma kararının arkasında ‘Yusuf Yusuf’ filminde beraber oynadığı Ali Sunal’la yaşadığı yasak aşk olduğu iddia edilmişti. Ancak Öztürk, jet hızla aynı gün iddiayı yalanladı ve Sunal’ı film çekimi dışında kesinlikle görmediğine, ihanetin söz konusu olmadığına yemin etti.

6 KİLO VERDİ

Güneş'in haberine göre, Haftabaşı da karşılıklı aldıkları kararla boşandıklarını duyurdu ve sosyal medya hesaplarındaki eşinin soyadını sildi. Boşanma aşamasında da Öztürk, yaşadığı stres nedeniyle 6 kilo verdiğini söyledi.

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Gürsel Çatır ise ‘Dostlarım bu son söz’ notuyla önceki gece instagram hesabına yazdıklarıyla şaşırttı.

Haberin Devamı

Öztürk’e çok değer verdiğini ancak karşılığını göremediğini belirten Çatır, şu cümleleri paylaştı:

“Bazen bittiğine değil, verdiğin değerin boşa çıktığını gördüğün için ağlarsın.

Bazen bittiğine değil, yarınların hayalini onsuz kuramazken, onun bir başkasına ‘hiçbir şey yaşanmamış’ gibi dokunacak kadar ucuz olduğuna ağlarsın.

Bazen yarım kaldığına değil, doğru sandığın yalanlardan inşa edilmiş koca bir yanlıştan ibaret olduğuna ağlarsın.”