Gazete Vatan Logo

Yepyeni markalardan indirim ve nakit para kazanın!

Türkiye’ye gelişinin ardından kısa sürede 100 bin üye sayısına ulaşan beruby, anlaşmalı olduğu marka sayısını da arttırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarının para iadesi fırsatlarına ve indirim kuponlarına tek tıkla ulaşabilmenizi sağlayan beruby ile online alışveriş sırasında harcarken kazanmak mümkün hale geliyor.

Sektöründe Dünya’nın 1 numarası olan beruby’nin Türkiye’de sunduğu yüzlerce fırsatı incelemek için tr.beruby.com adresine tıklayarak üye olmanız yeterli. Beruby’ye üye olduktan hemen sonra dilediğiniz fırsata tıklayarak beğendiğiniz markanın web sitesine gidebilir ve burada gerçekleştirdiğiniz alışveriş sonucunda marka tarafından belirlenen oranda para iadesi kazanabilirsiniz. Kazandığınız para 3 gün içerisinde hesabınıza işlenir ve marka tarafından onay alındıktan sonra dilediğiniz zaman bu tutarı banka hesabınıza veya paypal hesabınıza yasal kesintiler dışında herhangi bir kesinti olmadan aktarabilirsiniz.

12 ülkede 2,5 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip olan beruby, Mart ayından itibaren Lacoste, Flo, Faik Sönmez, Collezione, Home Store, Panço, SuperStep, Nautica,

Occasion, Desa ve Woo gibi yeni markaların para iadesi ve indirim kuponu fırsatlarını da sunmaya başladı.

Ayrıca ben alışverişten kazanmak yerine indirim kuponu isterim derseniz o da mümkün! beruby’nin tek amacı sizin daha karlı alışveriş yapmanıza aracı olmak. Size kalan sadece almak istediğiniz ürünleri seçmek. beruby ile De Facto (10 TL indirim) , ButikBebe (%10 indirim), Karaca (Ücretsiz Kargo), Zizigo (%10 indirim), Altıncı Cadde (%10 indirim) gibi onlarca markanın indirim kuponlarına ulaşmanız ve alışverişinizi kazançlı hale getirmeniz mümkün.

Keyifli alışverişler dileriz…

Haberin Devamı