Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yurt dışından okumaya gelip burada bir Adanalı ağaya aşık olan Bella ve Hazar’ın aşkını anlatan Yeni Gelin’de, bol bol kahkaha ve komik oyunlar yer alıyor. Ülkemizdeki ağalık ve çok eşlilik konularını tiye alan Yeni Gelin Show Tv ekranlarının sevilen dizileri arasında yer almış durumda. Yeni Gelin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi.

Yeni Gelin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin son bölüm fragmanında konağın kadınları buldukları altın dolu sandığın ardından altınları saymaya uğraşıyor. Bu kadar altın ile ne yapacaklarını düşünüyorlar. Daha sonra ise paralar yüzünden birbirlerine düşüyorlar. Türkmen ise sonunda kocaya kaçıyor. Tabi bu durumda en büyük pay sahibi olan Kamilla bu gerçeği herkese itiraf ediyor. Kamil ve Kalender Ağa ise adamı sorguya alıyor. Daha sonra da kocaman bir kamyon alarak onların peşine düşüyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bozok konağında ise Ramazan için büyük bir sahur hazırlığı var. Elinde davul ile tek tek odaları dolaşarak uyandırıyor. Bella ise bu güzel geleneği çok seviyor.

Yeni Gelin 12. Bölümde Hazar ve Bella’nın bebek sahibi olma çabaları sonuç bulacak mı? Yeni Gelin 12. Bölüm 27 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

YENİ GELİN 11. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yeni Gelin 11. Bölümde Bella bir çocuk sahibi olamayacağını öğrendi. Bu durumu ise konağın kadınlarından saklamak istedi. Bu yüzden tek başına dağlara giderek koca karılar tarafından söylenen bir otu bulmak için arama yaptı. Tam o anda uçurumdan düşecekken Ebe Durdu tarafından kurtarıldı. Bu korku ile baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir anda kocası Hazar’ı gören Bella çok şaşırdı. Hazar da aniden düşerek ayağı kırmıştı ve ayağı alçıya alınmıştı. İkili bir kez daha hastanedeyken doktora görünmeye karar verdiler.

Haberin Devamı

Şirin ve Baran ise göz altına alındı. Dilan olanları hazmedemeyerek sevgilileri şikayet etmişti. Baran olanları anladığında Şirin’in hapse atılmasını engelledi. Bu yüzden Dilan da amacına ulaşamadı. Fakat Baran da hapse girmekten kurtulamadı.

Kamil ise aldatıldığını düşündüğü için çok mutsuzdu. Fakat işin aslı öyle değildi. Kamilla aslında Türmen’e bir kısmet bulmak için onunla gizli gizli görüşüyordu. Kamil bu durumu Kalender Ağaya anlatınca işler daha kötü halde geldi.

Konağın kadınları ise daha büyük bir gizemin peşine düştüler. Daha önce çukur tarlada bir gömü olduğunu öğrenen kadınlar gizli gizli orayı keşfe çıktılar. Bu keşifte konağın kadınları çukur tarlada bir küp altın buldu ve bu duruma çok sevindiler.

Haberin Devamı