Gazete Vatan Logo

Yaz sıcağında taze su ile ferahlayın

Yaz aylarında vücudun daha fazla su kaybetmesi nedeniyle su ihtiyacı artıyor.

Yaz sıcağında taze su ile ferahlayın

Sıcak havanın etkisiyle taze suya ulaşmak zorlaşırken, sağlıklı suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmayı amaçlayan Waternet bu yaz herkesi taze ve sağlıklı suyu kendi evlerinde üretebilmesini sağlayan mükemmel hizmetleriyle Waternet Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, yaz aylarında su arıtma sistemlerine talebin daha da arttığına dikkat çekerek “Su ihtiyacının artığı yaz aylarında taze suya ulaşmak giderek zorlaşıyor.

Waternet’in Türkiye’de bir benzeri olmayan mükemmel hizmet kalitesi sayesinde herkes güvenilir ve taze su içmenin Sağlıklı bir yaşamın temel gerekliliklerinden biri olan su, sıcak yaz günlerinde daha büyük bir ihtiyaç haline geliyor. Vücudumuz, yaz mevsiminde sıcak havanın etkisiyle kaybettiği suyu geri kazanmak için daha fazla suya ihtiyaç duyuyor. Yaz aylarında su kaybına bağlı olarak vücut direncinin azalması sonucu yaşanan sıcak çarpması, baş dönmesi, halsizlik, yorgunluk gibi sağlık sorunlarına karşı günde en az 2 litre su tüketilmesi büyük önem taşıyor. Öte yandan özellikle yaz aylarında damacana ve plastik şişelerde satılan suyun tazeliğini koruması daha da zorlaşıyor. ‘Taze su içmek herkesin hakkı’ ‘Sağlıklı Su Herkesin Hakkı’ sloganıyla taze suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmayı amaçlayan Waternet, bu yaz herkesi taze ve sağlıklı suyu kendi evlerinde üretebilmesini sağlayan mükemmel hizmetleriyle tanışmaya davet ediyor. Büyüyen kentleşme nedeniyle giderek zorlaşan taze suya ulaşımı ayrıcalık olmaktan çıkaran Waternet’in şık tasarımlı su arıtma cihazları sayesinde, yaz sıcağında suyun ferahlığıyla tazelenmek mümkün. Waternet Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, yaz aylarında su arıtma sistemlerine talebin daha da arttığına dikkat çekerek “Su ihtiyacının artığı yaz aylarında taze suya ulaşmak giderek zorlaşıyor. Waternet olarak sadece aylık abonelik bedeli karşılığında herkesin taze suyu evinde ya da iş yerinde üretebilmesini sağlayan bir hizmet sunuyoruz. Waternet’in Türkiye’de bir benzeri olmayan mükemmel hizmet kalitesi sayesinde herkes güvenilir ve sağlıklı su içmenin keyfini yaşıyor” diyor.

tanışmaya davet ediyor. Waternet hakkında: Waternet Su Hizmetleri A.Ş., 2012 yılının sonunda sağlıklı yaşamın temel gerekliliklerinden biri olan sağlıklı suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmak amacıyla kurulmuştur.

Haberin Devamı

‘Sağlıklı Su Herkesin Hakkı’ ilkesini benimseyen ve Türkiye’de su arıtımında abonelik dönemine öncülük eden Waternet, abonelerinin sağlıklı ve kaliteli suya kolay ve zahmetsizce ulaşabilmeleri için en mükemmel hizmeti sunmaktadır. Waternet’in ters osmoz teknolojisiyle çalışan, rahat kullanımı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken su arıtma cihazları, farklı mekânlar için tasarlanmış Set Altı, Set Üstü ve Sebil çeşitleriyle, güvenli ve iyi suyu evlere ve iş yerlerine getirir. Waternet’in sunduğu mükemmel hizmet kalitesi, herkesin sadece aylık abonelik bedeli karşılığında filtre değişimleri, periyodik cihaz temizliği ve bakımı için ekstra para ödemeden güvenle su içebilmesini amaçlamaktadır. Ayrıca cihazlarda oluşabilecek her türlü teknik aksaklıkta sınırsız teknik destek ve ürün garantisi de Waternet tarafından sağlanır. Sağlıklı suyun insan hayatındaki önemi konusunda tüketicilerde bir bilinç oluşturmayı amaçlayan Waternet, kısa sürede büyük ilgi gören hizmetlerini daha da geniş kitlelere ulaştırma hedefi ile yoluna devam etmektedir.

Haberin Devamı