Gazete Vatan Logo

Yaz dekorasyonu için öneriler

Yaz dekorasyonu için akılcı ve cüzdan dostu öneriler.

Dekorasyonunuzda değişiklik yapmak istiyor, fakat bütçeniz sizi düşündürüyorsa artık dert etmenize gerek yok. Akılcı fikirler ve cüzdan dostu çözümlerle evinizi az bir maliyetle yeniden dekore edebilirsiniz.

Ucuz ve şık

Çiftlik evi konseptini salonunuza ya da mutfağınıza uygulayabilirsiniz. Bunun için düşük maliyetli vintage eşyalar kullanabilirsiniz. Odalarınıza kazandıracağınız nostaljik görüntü çok ucuza mal olabileceği gibi evinizin şıklığını kat kat artıracaktır.

Renk değişikliği

Dekorasyonunuza büyük bir değişiklik istiyorsanız renklerle oynayabilirsiniz. Dekorasyonunuza canlı bir hava katmak için dokulu, nötr boyalar kullanabilirsiniz. Aradığınız tüm renkleri Filli Boya'da bulabilirsiniz. Dilerseniz Filli Boya’nın AlpinaSilan ürününe ait İç Cephe Kartelası'na göz atabilir ya da ilham verici Renxmatik sistemiyle kendinize özel renkler oluşturabilirsiniz.

Zemin değişikliği

Mutfağınıza yeni bir soluk getirmek için zemininizi renklendirebilirsiniz. Bunun için büyük bütçeler ayırmanıza gerek yok. Beğendiğiniz renk ve desende muşamba satın alabilir ve zemininize serebilirsiniz.

Haberin Devamı

Duvar süslemeleri

Duvarlar bir evin şıklığını belirleyen önemli bir ayrıntı. Duvarlarınıza beğendiğiniz tablo ya da süslemeleri asabilirsiniz. Bu sayede odalarınızı hem renklendirebilir hem de enerjik hale getirebilirsiniz.