Gazete Vatan Logo

Yavaş: '27 bin 500 oyla öndeyiz'

Yavaş:  '27 bin 500 oyla öndeyiz'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada 27 bin 500 oyla önde olduğunu açıkladı. Yavaş, "Gökçek dönemi bitmiştir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


İşte Yavaş'ın yaptığı açıklama:


Bir açıklama yapmıştık. Çankaya ve Yenimahalle'de önde olduğumuzu söylemiştik. Bazı uygunsuz olaylara rağmen Çankaya ve Yenimahalle'nin oyları ile şuan 27 bin 500 oy farkla öne geçmiş durumdayız. Halen yüzde 6 civarında Çankaya ve Yenimahlle'nin oyları geliyor. Buralarda da biliyorsunuz oy oranımız yüzde 70 civarında. Şuan çeşitli ilçelerde baskılar sürüyor.

Ankara'yı yavaş yavaş kazanıyoruz. Kaybetmesini bilecek, sandıktaki sonuca saygı duyacaklar. Ankara'daki kirli siyaset sona eriyor.Gökçek dönemi sona erdi. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Tutanakların olduğu yerde bazı müdahaleler oldu. Sayın Kapusuz ve Gökçek'in bölgeye gittiğini biliyoruz. Seyranbağlarında oyların çalındığını duydum ama tutanaklar elimizde olduğu için korkumuz yok."




Çankaya'da hareketli gece


CHP Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki gergin bekleyiş sürerken; önemli bir hareketlilik yaşandı.

Oyların büyük bölümünün sayımının tamamlanmadığı Çankaya'daki Necla Kızılbağ İlköğretim Okulu'ndaki sayımda usulsüzlük yapıldığı iddia edildi. Parti yönetiminin çağrısı doğrultusunda çok sayıda partili okula gitmek için hareket etti.

Haberin Devamı