Gazete Vatan Logo

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ve çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları!

Yılbaşı ikramiyesi 2022 ne kadar, Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Milli Piyango yılbaşı biletleri satış fiyatı ve yılbaşı büyük ikramiye miktarı hakkındaki aramalar arttı. 021 yılında 80 milyon TL olan ikramiyenin bu yıl ki tutarı da belli oldu. Peki, Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ve Yılbaşı ikramiyesi…

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ve çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları!

31 Aralık, zengin olmaya hayali kuran vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yılbaşına az bir süre kala çeyrek, yarım, tam milli piyango bilet fiyatları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Büyük ikramiyenin sahibi olmaya hayali kuranlar Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Yılbaşı ikramiyesi belli oldu mu? Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte Yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları…

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2022 (Çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları)

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. 

Yılbaşı biletleri bayiler ve "millipiyangoonline.com" internet sitesi üzerinden alınabilecek.

YILBAŞI İKRAMİYESİ 2022 NE KADAR?

Milli Piyango Yılbaşı 2022 ikramiyesi ne kadar? sorusu yanıt buldu. Yılbaşı  büyük ikramiye tutarı 120 milyon Türk Lirası olarak duyuruldu.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, oyunseverler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com'dan öğrenebilecek.

Haberin Devamı